Paramedicul ucrainean Iulia Paievska a fost sunată de prinţul Harry după ce a fost torturată de ruși
Actualitate

Paramedicul ucrainean Iulia Paievska a fost sunată de prinţul Harry după ce a fost torturată de ruși: ”Mi-a dat speranță să lupt!” / Getty Images, Facebook

Paramedicul ucrainean Iulia Paievska a fost sunată de prinţul Harry după ce a fost torturată de ruși: ”Mi-a dat speranță să lupt!”

Yulia Paievska, un paramedic ucrainean, care trebuia să participe la Jocurile Invictus, a povestit cum a ajutat-o prințul Harry să nu-și piardă speranța și să continue să lupte, deși timp de trei luni a fost torturată de ruși. 

În cadrul unui interviu pentru jurnaliștii de la People, Yulia Paievska, un paramedic în vârstă de 53 de ani, care făcut parte din echipa Ucrainei la Jocurile Invictus, al căror cofondator este prinţul Harry, a povestit că a continuat să lupte după ce a fost inspirată de prințul Harry. Ea a povestit că ducele de Sussex la o săptămână după ce a fost eliberată de trupele ruse, în urma unui schimb de prizonieri.

”Pur și simplu m-a inspirat să continui să lupt. Mi-a spus că susține Ucraina și pe fiecare dintre noi.”, a dezvăluit Paievska, în vârstă de 53 de ani, adăugând că prințul Harry a ținut să precizeze că la Jocurile Invictus sunt o familie mare, care va avea grijă mereu de membrii săi.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia în vârstă de 53 de ani a fost răpită la începutul lunii martie și a fost ținută captivă timp de trei luni, timp în care a trecut prin momente delicate, primind doar o jumătate de pahar cu apă pe zi. Ulterior, ea a fost mutată într-o celulă cu alte 20 de femei, unde era bătută zilnic și torturată cu electricitată.

”Nu aveam niciun motiv să cred că voi ieși de acolo, întrucât ei erau extrem de duri, credeam că mă vor împușca. Dar, chiar și așa, în adâncul sufletului, speram că voi supraviețui.”, a povestit femeia care înainte de invazia rusă în Ucraina se antrena pentru trei probe de la Jocurile Invictus, la care nu a mai apucat să participe. Fiica ei, însă, de 19 de ani, a concurat în locul ei la tir cu arcul și s-a clasat pe locul al treilea.

Chiar dacă a slăbit mai bine de nouă kilograme în perioada în care a fost ținută prizonieră, femeia își dorește să se întoarcă pe front, pentru a-și servi țara. Ea se concentrează acum, însă, pe recuperare și speră ca în viitorul apropiat să ajungă la Jocurile Invictus.

 Meghan Markle, declarații neașteptate despre prințul Harry la Jocurile Invictus

Meghan l-a prezentat pe Harry celor 500 de oameni prezenți pe stadionul din Olanda unde se ține competiția sportivă. "Este onoarea mea să vă prezint pe cineva care a petrecut multe nopți plănuind aceste jocuri. Nu aș putea să-l iubesc și să-l respect mai mult și știu că mulți dintre voi simțiți la fel pentru că este veteran ca și voi, a bifat două stagii în Afganistan, 10 ani de carieră militară, a fondat Jocurile Invictus și este tatăl celor doi micuți ai noștri, Archie și Lili. Vă rog să-l primiți pe soțul meu incredibil, prințul Harry, Ducele de Sussex", a spus fosta actriță din "Suits" în fața publicului. Când a urcat pe scenă, Harry și-a sărutat soția, în uralele sutelor de oameni. "Îți mulțumesc, dragostea mea", i s-a adresat el lui Meghan.

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle l-a sărutat pe prințul Harry după un meci de polo călare. / Foto: Profimedia

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?