Rebel Wilson, glume pe seama interviului acordat de prințul Harry și Meghan Markle lui Oprah
Actualitate

Rebel Wilson, glume pe seama interviului acordat de prințul Harry și Meghan Markle lui Oprah / Profimedia Images

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Rebel Wilson, celebra actriță în vârstă de 42 de ani, a fost gazda galei de decernare a premiilor BAFTA 2022, ce s-a desfășurat la Londra. Aceasta a fost într-o formă de invidiat și, mai mult de atât, n-a ratat ocazia de a face glume.

Mai sigură pe ea ca oricând, Rebel Wilson, care a slăbit zeci de kilograme în ultimii doi ani, a fost în centrul atenției, iar la un moment dat, ea a făcut o glumă pe seama interviului acordat de Meghan Markle și de prințul Harry realizatoarei Oprah Winfrey.

Citește și: Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Astfel, în timpul galei de decernare a premiilor BAFTA 2022, actrița a spus că interviul difuzat anul trecut a avut totul, de la ”dramă la fantezie”, însă ”din păcate” nu a fost nominalizat la categoria ”Cel mai bun film britanic”.

”De la dramă la fantezie, interviul lui Harry și Meghan cu Oprah a avut totul.”, a spus actrița în timp ce prezenta nominalizările, spre amuzamentul celor prezenți în sală.

”Din păcate, acesta nu este nominalizat la această categorie, dar unele filme incredibile sunt.”, a mai continuat aceasta, precizând, de asemenea: ”Haideți să vedem care au fost cele mai remarcabile filme britanice din acest an.”

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

Interviul acordat de prințul Harry și de Meghan Markle lui Oprah Winfrey, în cadrul căruia aceștia au vorbit despre momentele dificile pe care le-au trăit ca membri ai familiei britanice regale, a fost nominalizat anul trecut la Critics Award, la Primetime Emmy Award, dar și la People's Choice Award.

Ce dezvăluiri au făcut prințul Harry și Meghan Markle

În cadrul interviului urmărit de aproximativ 11,1 milioane de britanici, ducii de Sussex au acuzat Casa Regală de Windsor de rasism și indiferență. Conform susținerilor acestora, un membru al Casei Regale s-ar fi întrebat „cât de închisă ar urma să fie pielea” fiului lor, Archie.

Citește și: Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri