Paulina Porizkova
Actualitate

Paulina Porizkova a complimentat-o pe Sarah Jessica Parker pentru părul ei gri. Profimedia

Paulina Porizkova a complimentat-o pe Sarah Jessica Parker pentru părul grizonant: „Arată uimitor”

Paulina Porizkova a complimentat-o pe Sarah Jessica Parker pentru părul grizonant și a ajutat-o să se simtă mai încrezătoare în ceea ce privește îmbătrânirea. 

Supermodeul de succes, Paulina Porizkova, a uimit pe toată lumea atunci când a complimentat-o pe faimoasa actriță Sarah Jessica Parker. Recent, o poză cu starul din „Sex and the city” a apărut în mass-media, fiind suprinsă de paparazzi. În vârstă de 56 de ani, aceasta arată semne de îmbătrânire. Pe lângă ridurile de expresie, aceasta are și câteva fire de păr alb, pe care le acceptă cu mândrie. 

Actrița a fost însă criticată dur de fanii ei, iar acest lucru a făcut-o pe Paulina Porizkova să reacționeze pe contul său personal de Instagram. Supermodelul a postat o poză cu ea alături de fotografia făcut de paparazzi cu Sarah Jessica Parker și a declarat că îi mulțumește actriței pentru că a ajutat-o ​​să se simtă încrezătoare în ceea ce privește îmbătrânirea. 

Citește și: Sarah Jessica Parker a renunțat la ținutele glamour. Cum arată actrița din ”Sex and the City” când e în timpul liber

„Am văzut fotografii cu Sarah Jessica Parker în mass-media și de fiecare dată mă gândesc „oh, mulțumesc, mulțumesc!” Cineva de vârsta mea, care seamănă cu mine. Îmi văd liniile, căderile și rădăcinile argintii în oglindă și îmi place. Reprezentare!”, a scris Paulina Porizkova pe contul său de Instagram. 

Mai mult, modelul a continuat să o complimenteze pe actriță și să-i mulțumească pentru că a făcut-o să nu se simtă ca o ciudată pentru că a îmbătrânit. „Pentru că ea e la modă, frumoasă și elegantă și arată uimitor”, a mai adăugat Paulina Porizkova. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andie MacDowell a comentat la postarea Paulinei Porizkova

Andie MacDowell, care s-a afișat cu părul grizonant la Festivalul de Film de la Cannes anul acesta, a comentat postarea lui Porizkova. „Ambele sunt superbe și mai frumoase din cauza timpului, la fel ca bărbații și a vinului bun”, a spus ea.

Porizkova a reflectat anterior asupra presiunii cu care se confruntă femeile pentru a arăta perfect pe măsură ce îmbătrânesc într-o postare sinceră pe Instagram.

Citește și: Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de fiica ei. Tabitha se transformă într-o frumoasă domnișoară

„Combateți vârsta. Inversați îmbătrânirea. Întineriți. Anti-îmbătrânirea. Nimic din toate acestea nu este posibil. Cu toate acestea, la o simplă căutare pe internet despre îmbătrânire, aceasta este ceea ce veți obține. Pastile, poțiuni și antrenamente pentru a lupta împotriva procesului de îmbătrânire. Știți care este singurul mod de a opri îmbătrânirea? Moarte. Vreau să profit la maximum de ceea ce mi s-a dat. Și vreau să strălucesc ca o lumină strălucitoare în colțurile întunecate ale rușinii care se adună asupra femeilor pentru că îndrăznesc să îmbătrânească. Nu pot schimba lumea de una singură, dar dacă simți așa cum o fac eu, există aceste femei uimitoare aici pe IG care mă inspiră în fiecare zi”, a scris ea la începutul acestui an.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri