"It's Only A Play" Broadway Re-Opening Night
Divertisment

Sarah Jessica Parker / Getty Images

Sarah Jessica Parker a renunțat la ținutele glamour. Cum arată actrița din ”Sex and the City” când e în timpul liber

Sarah Jessica Parker, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Sex and the City”, are 55 de ani, însă continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Ketel One Family-Made Vodka, A Longstanding Ally Of The LGBTQ Community, Stands As A Proud Partner Of The GLAAD Media Awards NY
NEW YORK, NEW YORK - MAY 04: Sarah Jessica Parker attends the 30th Annual GLAAD Media Awards in partnership with Ketel One Family-Made Vodka, longstanding ally of the LGBTQ community on May 04, 2019 in New York City. (Photo by Astrid Stawiarz/Getty Images for Ketel One Family-Made Vodka)

Sarah Jessica Parker a făcut furori de-a lungul timpului și continuă să fie în centrul atenției, în ciuda faptului că înaintează în vârstă și a renunțat la ținutele glamour.

Citește și: Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de fiica ei. Tabitha se transformă într-o frumoasă domnișoară

Actrița se menține într-o formă fizică de invidiat și se pare că este adepta ținutelor lejere, pe care nu ezită să le poarte în timpul liber.

Vedeta a fost surprinsă la cumpărături, în Hamptons, SUA, iar în imaginile surprinse de papparazi aceasta apare purtând o ținută lejeră, și anume pantaloni sport și hanorac. Totuși, actrița a ales să-și scoată din anonimat ținuta cu o pereche de saboți. Evident, nu-i lipsește nici masca de protecție împotriva coronavirusului și nici ochelarii.

Citește și: Paparazzii au surprins-o pe Sarah Jessica Parker la plajă, în costum de baie. Cum arată actrița la 55 de ani

Sarah Jessica Parker a devenit celebră datorită rolului din serialul “Sex and the City”, dar nu a avut o viață deloc ușoară în lumina reflectoarelor. Vedeta a fost luată încă de la început în batjocură pentru aspectul fizic, iar în 2007 ea a fost numită cea mai neatrăgătoare actriță de la Hollywood și pe internet era poreclită “Față de Cal”.

Credit foto: Profimedia Images, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri