Claudia Frey 2
Actualitate

Portretul unei doamne Digi: Claudia Frey - operator imagine: ”Orice este posibil, iar practica te face maestru”

Acum 7 ani, atrasă de profesionalismul și dinamismul specifice grupului Digi, Claudia a luat hotărârea de a face parte din marea familie Digi, fiind convinsă că aceasta este o opțiune ideală, pe care a perceput-o ca pe o colaborare mutual avantajoasă.

Colega noastră nu își consideră meseria ca fiind „masculină” sau „feminină”, o vede mai degrabă ca pe un stil de viață, ca pe punerea în practică a unei pasiuni, după cum ne spune franc:Pur și simplu, mi-am ales meseria care mi-a plăcut.”

Claudia declară că se simte împlinită deoarece lucrează în cadrul unei echipe unite și împreună reușesc întotdeauna să își îndeplinească obiectivele. Dincolo de pasiunea cu care își desfășoară activitatea profesională, Claudia este pasionată de fotografie, și de artă, în general, acest lucru oferindu-i și motivația de care are nevoie în parcursul ei profesional. Consideră că tehnologia digitală este doar un mod de expresie al fotografiei, organizarea imaginii în plan urmărind principii și reguli mai mult sau mai puțin stricte, iar aceste hobby-uri îi influențează pozitiv și activitatea profesională.

Dacă ar putea oferi un sfat femeilor care își doresc noi provocări, Claudia declară hotărât: Orice este posibil, iar practica te face maestru.

Întrebată dacă și-ar dori să schimbe ceva în acest an, Claudia spune că și-ar dori să desfășoare cât mai multe activități în aer liber. Modelul feminin care o inspiră și o ghidează în viață este Gerda Taro, pe care o admiră în mod special pentru tenacitatea de care a dat dovadă. Și-ar rezuma viața profesională într-un titlu de carte intitulat „A fost odată”, de Agata Claudia Frey.

Îi dorim Claudieise bucure cât mai mult de activitățile în aer liber!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri