The Duke and Duchess of Sussex Visit South Africa
Divertisment

Meghan Markle a dezvăluit de ce și-a dorit ca fiul ei să aibă titlul de prinț

Lucrul pe care prințul Archie îl are în comun cu regretata regină Elisabeta. Meghan Markle a dezvăluit totul

Poate că regretata regină Elisabeta nu a petrecut destul de mult timp cu strănepotul ei, prințul Archie, dar asta nu înseamnă că puștiul nu a dezvoltat unul dintre hobby-urile pe care le avea suverana. Meghan Markle a dezvăluit singurul lucru pe care fiul său îl are în comun cu fostul monarh al Marii Britanii. 

Ducesa de Sussex a vorbit despre fiul ei și al prințului Harry, Archie, în cadrul unui interviu realizat după o proiecție specială a scurtmetrajului „ The After”, mărturisind că puștiul este pasionat de fotografie, unul dintre hobby-urile reginei Elisabeta. Regretata suverană a fost adesea văzută făcând fotografii la spectacolele de cai, atunci când răposatul ei soț, prințul Philip, concura. 

Citește și: Cadoul pe care Meghan Markle nu i l-ar face niciodată prințului Archie de Crăciun: „Nu va primi așa ceva”

Cu toate acestea, micuțul Archie, în vârstă de patru ani și jumătate, trebuie să mai aștepte până când va primi un aparat de fotografiat așa cum avea regina. 

„Băiatul nostru de patru ani, fiul nostru de patru ani și jumătate, așa cum spune el: „Nu am patru ani, am patru ani și jumătate”, este foarte inspirat de Misan, fotograful nostru. L-a tot urmărit când ne fotografia pe noi la un eveniment și i-am cumpărat și lui un aparat foto. Dar nu-i voi lua niciodată o Leica ca a lui Misan”, a spus Meghan chicotind. „I-am spus că nu va primi așa ceva nici măcar de Crăciun”.

Cadoul neobișnuit pe care Archie l-a primit de la regina Elisabeta

Nu se știe ce cadou va primi Archie de Crăciun de la părinții lui, însă a primit la un moment dat un cadou destul de neobișnuit de la străbunica lui, regina Elisabeta. Când puștiul avea doar doi ani, regina l-a întrebat pe prințul Harry ce își dorește fiul său de Crăciun, iar fosta suverană a trimis imediat pachetul în Montecito, California.

„Bunica mea ne-a întrebat ce vrea Archie de Crăciun, iar Meg a spus că un aparat de vafe ar fi perfect. Așa că ne-a trimis un aparat de vafe pentru Archie și vrea asta în fiecare dimineață la micul dejun. Meg pregătește un aluat organic, pe care îl pune în aparat și e gata într-un minut”, a povesti prințul Harry în cadrul unei apariții la The Late Late Show. „Îi place mult. În fiecare dimineață mănâncă vafe cu un pic de iaurt și dulceață.”. 

Citește și: Cum sărbătorea Meghan Markle Crăciunul înainte să devină ducesă. Băutura pe care fosta actriță o consuma în fiecare an

În timpul interviului, James Corden, gazda emisiunii, a părut confuz și l-a întrerupt pe Harry: „Îmi pare rău că te întrerup, dar nu pot trece cu vederea peste faptul că Regina a ordonat să se trimită un aparat de vafe în Santa Barbara”. Harry nu a ezitat să răspundă: „Nici măcar nu știu cum să comentez asta. Asta și-a dorit Archie. În fiecare dimineață când se trezește spune literalmente: „Vafe?”.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?