O tânără a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani
Actualitate

O tânără a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani / Profimedia Images

Povestea unei tinere care a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani: ”Am fost șocată!”

Kaitlin Brooks, o tânără în vârstă de doar 22 de ani, din Arkansas, Statele Unite ale Americii, a adus pe lume patru copii, două seturi de gemeni, iar acum a ales să-și facă publică povestea.

Kaitlin Brooks are 22 de ani, trăiește în Little Rock, Arkansas, a fost în culmea fericirii în martie 2019, când a aflat că este însărcinată cu gemeni. În luna octombrie a aceluiași an, pe când avea doar 19 ani, ea a născut doi băieți frumoși și săntoși, pe care i-a numit Denver și Dayton.

O tânără a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani

Un an mai târziu, însă, chiar de ziua puștilor, aceasta a aflat că este însărcinată din nou, tot cu un set de gemeni. Astfel, în august 2021, aceasta i-a născut pe Pierce și pe Piper.

Remarcabil, tânăra a explicat că a reușit să conceapă de fiecare dată doi copii, pentru că în timpul ovulației, ea eliberează două ovule, proces cunoscut sub numele de hiperovulație.

O tânără a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani

Deși nu este deloc simplu să aibă grijă de cei patru copii, Kaitlin susține că este binecuvântată că îi are și își dorește să ajute alți oameni să-și îndeplinească dorința de a deveni părinți, și anume să fie mamă surogat.

Citește și: O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

”Am două seturi de gemeni până la 21 de ani. Primii doi copii au venit pe lume când aveam 19 ani, iar ceilalți, la 21. Am simțit că a avut loc un miracol pentru că nu mă gândeam că pot rămâne însărcinată.”, a spus ea.

O tânără a ajuns să fie mama a două perechi de gemeni la doar 22 de ani

”Doctorul mi-a spus că am rămas însărcinată cu gemeni pentru că la fiecare ovulație sunt eliberate două ovule.”, a mai povestit tânăra.

Deși și-ar dori să ajute alți oameni să devină părinți, în același timp, tânăra se teme că ar putea să rămână însărcinată din nou, întrucât anticoncepționalele s-au dovedit a fi ineficiente pentru ea. Tocmai din acest motiv, ea se gândește să fie supusă unei operații de legare a trompelor.

Citește și: Cum jonglează cu două facultăți Eliza, fiica româncei care a devenit mamă la aproape 67 de ani: “Se descurcă foarte bine”

”Mă gândesc la asta, pentru că nu vreau să-mi fac griji că s-ar putea întâmpla din nou. Am fost șocată când am aflat că am rămas însărcinată.”, a mai povestit tânăra care a povestit că și mătușile ei au gemeni și tripleți.

Totodată, ea a mărturisit că oamenii sunt foarte surprinși atunci când află că este deja mamă.

”Oamenii sunt șocați când le spun că am două perechi de gemeni, pentru că am doar 22 de ani. Nu îmi doresc alți copii, sunt fericită cu aceștia.”, a mai povestit ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri