Olga Smirnova
Actualitate

Olga Smirnova/ Profimedia Images

Prim-balerină a Teatrului Bolșoi, reacție dură: "Îmi este ruşine de Rusia. Oamenii mor. Nimic nu poate justifica războiul!”

Olga Smirnova, o prim-balerină cunoscută în Rusia, a vorbit despre războiul dus de țara ei în Ucraina, declarând că se opune acestui conflict cu” fiecare fibră a sufletului ei”.

Într-un mesaj publicat pe Telegram, Olga Smirnova, prim-balerină de la Teatrul Bolșoi, a vorbit despre războiul dus de Vladimir Putin în Ucraina, susținând că ”îi este rușine de țara ei” și, mai mult de atât, condamnă acest conflict ”cu fiecare fibră a sufletului ei.”

Citește și: Nu mulți își amintesc, dar Vladimir Putin a fost intervievat de Naomi Campbell. Despre ce au vorbit cei doi acum 11 ani

Olga Smirnova
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Nu pot să nu spun că, cu fiecare fibră a sufletului meu sunt împotriva războiului. Probabil că orice altă [persoană] rusă are rude sau prieteni care trăiesc în Ucraina”, a scris ea pe Telegram, potrivit Daily Mail

Femeia, care are doar 30 de ani, s-a născut în St. Petersburg, însă a declarat că bunicul ei este ucrainean, motiv pentru care „și eu sunt un sfert ucraineană”.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Fără să se teamă de consecințe, balerina a criticat dur conducerea țării ei.

Continuăm să trăim în secolul 20, deși nominal suntem în secolul 21. Problemele politice într-o societate civilizată, modernă, ar trebui rezolvate exclusiv prin negocieri pașnice. Nu m-am gândit niciodată că mi-ar fi rușine de Rusia. Întotdeauna am fost mândră de poporul rus, de realizările noastre culturale și sportive. Dar acum linia este trasă înainte și după. Și doare că oamenii mor, în timp ce alții sunt lipsiți de un acoperiș deasupra capului sau forțați să-și părăsească casele. Și cine ar fi crezut în urmă cu o săptămână că ni se vor întâmpla toate acestea, pentru că, chiar dacă nu ne aflăm în epicentrul ostilităților, nu putem rămâne indiferenți la o catastrofă globală.”, a mai spus balerina. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?