King Charles III And The Queen Visit To Northern Ireland
Actualitate

Regele Charles III. Getty Images

Prima fotografie cu regele Charles al III-lea alături de celebra cutie roşie, publicată de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea poate fi văzut în prima fotografie oficială ce îl arată alături de celebra cutie roşie în care suveranii britanici primesc documente guvernamentale, publicată de Palatul Buckingham vineri, într-o perioadă în care noul monarh al Regatului Unit a început să se ocupe de îndatoririle sale constituţionale, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce reprezintă celebra cutie roșie

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Cutia roşie este o imagine puternic asociată cu monarhia britanică şi, totodată, un obiect alături de care regretata regină Elisabeta a II-a a fost adeseori fotografiată. Ea conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth, care îi sunt apoi transmise monarhului de secretarul său privat.

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută.

Pe biroul de lucru al regelui britanic, poate fi văzută, în fundal, şi o fotografie alb negru cu părinţii decedaţi: regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip.

Citește și: Un fost angajat al soției regelui Charles III face dezvăluiri despre ce fel de persoană este Camilla, regina consoartă

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Etichete: regele charles iii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri