King Charles III And The Queen Visit To Northern Ireland
Actualitate

Regele Charles III. Getty Images

Prima fotografie cu regele Charles al III-lea alături de celebra cutie roşie, publicată de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea poate fi văzut în prima fotografie oficială ce îl arată alături de celebra cutie roşie în care suveranii britanici primesc documente guvernamentale, publicată de Palatul Buckingham vineri, într-o perioadă în care noul monarh al Regatului Unit a început să se ocupe de îndatoririle sale constituţionale, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce reprezintă celebra cutie roșie

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Cutia roşie este o imagine puternic asociată cu monarhia britanică şi, totodată, un obiect alături de care regretata regină Elisabeta a II-a a fost adeseori fotografiată. Ea conţine documente transmise de Guvernul britanic şi de ţări din Commonwealth, care îi sunt apoi transmise monarhului de secretarul său privat.

Noua fotografie a fost realizată în Salonul Secolului al XVIII-lea de la Palatul Buckingham, săptămâna trecută.

Pe biroul de lucru al regelui britanic, poate fi văzută, în fundal, şi o fotografie alb negru cu părinţii decedaţi: regina Elisabeta a II-a şi prinţul consort Philip.

Citește și: Un fost angajat al soției regelui Charles III face dezvăluiri despre ce fel de persoană este Camilla, regina consoartă

Regina Elisabeta a II-a, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

Etichete: regele charles iii

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri