printesa anne
Actualitate

Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Prințesa Anne, exemplu de modestie. Sora regelui Charles, pozată în timp ce-și cară singură bagajele în aeroport

După moartea reginei Elisabeta a II-a, prințesa Anne, unica fiica a acesteia, a căpătat din ce în ce mai multă popularitate. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi în Aeroportul JFK din New York, în timp ce se pregătea să se îmbarce într-o cursă spre Londra.

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

Prințesa Anne, sora în vârstă de 72 de ani a regelui Charles al III-lea, a uimit cu dezinvoltura și modestia afișate. Aceasta și-a cărat singură cele două genți cu care a călătorit și a așteptat să se îmbarce într-un zbor comercial, deși ar fi putut să aibă la dispoziție un avion privat. Chiar dacă nu era singură, ci oricând putea să-și lase bagajele în grija echipei sale de securitate, aceasta a preferat să se comporte ca orice călător obișnuit.

printesa anne
Prințesa Anne și-a cărat singură bagajele în aeroport. / Foto: Profimedia

Anne este primul membru senior al familiei regale care ajunge în SUA, după mutarea prințului Harry și a lui Meghan Markle, în 2020. Prințesa a dus la capăt patru angajamente în cele câteva zile petrecute în New York, scrie Daily Mail.

Fiica reginei Elisabeta s-a îmbrăcat lejer, dar elegant, în negru complet, cu o eșarfă deschisă la culoare purtată în jurul puloverului pe gât. Nu a renunțat la cerceii cu perle și nici la coafura ei obișnuită.

Citește și: Prințesa Anne, moment istoric la priveghiul Reginei Elisabeta a II-a. Este prima femeie din familia regală care se alătură tradiției

Prințesa Anne, alături de regina Elisabeta a II-a în ultimele ore de viață ale acesteia

După moartea suveranei britanice care a stat 70 de ani pe tron, Anne a ieșit în evidență prin devotamentul afișat față de mama ei și față de Regat. Prințesa a spus că a fost "o onoare și un privilegiu" să-și conducă mama în ultima ei călătorie din Scoția spre Londra.

printesa anne si regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a și prințesa Anne au avut o relație foarte apropiată. / Foto: Profimedia

"Am avut norocul să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața dragei mele mame. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii. A fi martor la dragostea și respectul arătate de atât de mulți în aceste călătorii a fost atât o experiență plină de smerenie, cât și înălțătoare.

Cu toții vom împărtăși amintiri unice. Mulțumesc tuturor celor care ne împărtășesc sentimentul de pierdere. Poate ni s-a reamintit cât de mult din prezența și contribuția ei la identitatea noastră națională am considerat de la sine înțeles.

De asemenea, sunt atât de recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea oferite lui Charles, dragul meu frate, care a acceptat responsabilitățile suplimentare ale Monarhului", a transmis prințesa Anne, într-un comunicat, după decesul reginei Elisabeta a II-a.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri