printesa beatrice
Actualitate

Prințesa Beatrice a devenit mama unei fetițe. / Foto: Profimedia

Prințesa Beatrice a Marii Britanii a născut o fetiță. De ce nu și-a cunoscut prințul Andrew nepoțica

Prințesa Beatrice, fiica prințului Andrew și nepoata reginei Elisabeta a II-a, a devenit mamă, după ce a adus pe lume o fetiță, primul ei copil. Soțul lui Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Fiica lor s-a născut în 18 septembrie, într-un spital din Londra, având o greutate de 2,7 kilograme. Bunicii şi străbunicii au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste. Dacă Sarah Ferguson, mama lui Beatrice, și-a cunoscut deja nepoata, prințul Andrew, tatăl lui Beatrice, nu a părăsit încă Scoția, întrucât nu vrea să atragă atenția asupra sa, în lumina acuzațiilor de agresiune sexuală care capătă din nou amploare.

Citește și: Prințesa Beatrice ar fi trebuit să se numească diferit. Ce prenume a respins Regina pentru că nu era “îndeajuns de elegant”

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, nuntă restrânsă

printesa beatrice

Spre deosebire de nunțile regale obișnuite, care atrag atenția a zeci și sute de milioane de oameni din toată lumea, cea a prințesei Beatrice s-a desfășurat în cea mai mare discreție. Ceremonia secretă a avut loc la Palatul Windsor, în iulie 2020, în prezența reginei Elisabeta a II-a și a altor rude apropiate.

Citește și: Cine este Beatrice Borromeo, numită cea mai stilată membră a unei familii regale europene. Este căsătorită cu nepotul lui Grace Kelly

La nuntă, Beatrice a purtat o rochie vintage creată de Norman Hartnell, care aparținea Reginei, și pe care suverana a purtat-o pentru prima dată în 1962. Ținuta spectaculoasă este confecționată din tafta Peau De Soie în nuanțe de fildeș și a fost completată cu mâneci de organza special create pentru Beatrice.

Rochia a fost finisată cu diamante în zona corsetului, iar tiara care i-a fixat voalul Prințesei Beatrice este aceeași pe care Regina Elisabeta a II-a a purtat-o în ziua propriei nunți.

Foto: Profimedia

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri