Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile.
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile / Profimedia Images

Prințul Albert și prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul unui scandal. Cum au reacționat după ce s-a spus că divorțează

Prințul Albert și soția sa, prințesa Charlene de Monaco, au reacționat după ce au apărut din nou zvonuri potrivit cărora aceștia ar fi decis să divorțeze după aproape 12 ani de căsnicie.

Despre divorțul prințului Albert de Monaco de Charlene de Monaco s-a vorbit în repetate rânduri, mai ales când aceasta a fost blocată pentru câteva luni în Africa, în timpul pandemiei de coronavirus. Acum, însă, unul dintre purtătorii de cuvânt de la Palat au reacționat, la scurt timp după ce într-o revistă franceză s-a spus din nou că aceștia ar fi la un pas de separare.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

vrea să infirm oficial zvonurile rău intenționate publicate de revista Royauté. Vă rog să ignorați complet acest articol care este total nefondat”, a declarat purtătorul de cuvânt, potrivit Hello Magazine.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Prințesa Charlene s-a întors  în Monaco în luna martie a anului 2022

Întoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condițiile în care convalescența sa este pe calea cea bună, Altețele lor au convenit împreună ca prințesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescența în principat, alături de soțul ei şi de copiii lor. Prințesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prințesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi liniște”, se arată în comunicat.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis prințesa Charlene prințului Albert cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri