Prințesa Charlotte/ Profimedia
Actualitate

Prințesa Charlotte/ Profimedia

Prințesa Charlotte împlinește astăzi vârsta de 9 ani. Prinții de Wales au publicat tradiționala fotografie aniversară pe Instagram

Prințesa Charlotte, fiica mijlocie a prinților de Wales, împlinește astăzi vârsta de 9 ani. Kate Middleton și prințul William au procedat exact ca în cazul prințului Louis, publicând tradiționala fotografie aniversară pe contul oficial de Instagram. 

Ultimele zile au fost pline pentru prinții de Wales. După ce Kate și William au sărbătorit aniversarea mezinului lor, prințul Louis, pe 23 aprilie, apoi au marcat 13 ani de la nuntă, pe 29 aprilie, astăzi o sărbătoresc pe fiica lor mijlocie, prințesa Charlotte, care a împlinit 9 ani. 

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Tradiția publicării unei fotografii oficiale a copiilor lor în ziua de naștere a acestora a fost până acum un aspect obișnuit al vieții lor regale. Palatul Kensington dă publicității de câţiva ani fotografii realizate de Kate, pentru a marca zilele de naştere şi alte evenimente de familie. Cu toate acestea, din cauza scandalului provocat în urma publicării fotografiei de Ziua Mamei, care s-a aflat că a fost editată, prinții de Wales au renunțat la tradiție de ziua fiului lor Louis și au publicat fotografia aniversară direct pe contul oficial de Instagram. Astfel că, și cu ocazia aniversării prințesei Charlotte, fotografia aniversară a fost publicată doar pe rețelele de socializare. 

„La mulți ani, prințesa Charlotte! Vă mulțumim pentru toate mesajele amabile de astăzi”, este mesajul transmis de prinții de Wales care a însoțit fotografia cu fiica lor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noua abordare a prinților de Wales ar putea fi datorată contextului în care se află familia regală, în special după ce s-a aflat că prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer. William și Kate au anunțat că își doresc mai multă intimitate în această perioadă sensibilă.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Prințesa Charlotte este al doilea copil al ducilor de Cambridge și a treia în linia de succesiune la tronul britanic. Ea s-a născut pe 2 mai 2015, la Spitalul St Mary's din Londra, și a fost botezată Charlotte Elizabeth Diana. Deși crește departe de lumina reflectoarelor, momentele rare în care este surprinsă în public sunt întotdeauna așteptate cu interes de către admiratorii familiei regale.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri