Platinum Jubilee Pageant, London, UK - 05 Jun 2022
Actualitate

Prințesa de Wales și prințul Louis. Profimedia

Motivul pentru care Kate Middleton și William au amânat publicarea fotografiei cu prințul Louis de ziua lui: „Aveau nevoie de timp”

Prințul William și Kate Middleton au amânat publicarea unei noi fotografii cu prințul Louis, în ciuda tradiției de a marca ziua de naștere a copiilor lor prin intermediul imaginilor adorabile. Expertul regal Richard Fitzwilliams a sugerat că există două motive care au dus la amânarea postării, susținând că ar avea legătură cu incidentul de Ziua Mamei care a creat un val de reacții în mediul online. 

Întârzierea apariției noii fotografii a stârnit îngrijorare în rândul fanilor regali, care se așteptau la tradiționala imagine pentru a marca a șasea aniversare a prințului Louis. Deși inițial s-a speculat că nu va exista nicio fotografie nouă, familia regală a surprins pe toată lumea postând o imagine adorabilă a micului prinț, fotografiată chiar de Kate Middleton.

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Richard Fitzwilliams a explicat că amânarea ar putea fi legată de consecințele scandalului recent legat de editarea unei fotografii a prințesei Kate de Ziua Mamei. Dezvăluirea acestei probleme a fost un moment jenant, care ulterior, a făcut-o pe Kate să dezvăluie că are cancer. Expertul a sugerat că amânarea ar putea sublinia și nevoia de intimitate a prințesei, exprimată în mod emoționant în mesajele sale recente.

„Le-a fost rușine din cauza scandalului cu fotografia postată de Ziua Mamei. Nu numai că s-a aflat că acea fotografie a fost editată, însă, ulterior, incidentul a forțat-o pe Kate să mărturisească adevăratul motiv pentru care a dispărut din spațiu public după intervenția chirurgicală. Ea a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, iar mesajul video publicat de aceasta a fost cel mai curajos mesaj pe care l-a făcut vreodată o persoană publică din Marea Britanie.”, a delarat Fitzwilliams pentru Express, sugerând că amânarea ar putea „sublinia și nevoia ei de timp, spațiu și intimitate, pe care a exprimat-o într-un mod atât de emoționant în videoclipul postat după neînțelegerile din mediul online”. 

Citește și: Dezvăluiri despre copiii lui Kate Middleton și ai prințului William. Cum au ajutat-o pe prințesa de Wales în timpul tratamentului

Luna trecută, Kate Middleton a șocat pe toată lumea când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Kate a descris diagnosticul ca pe un „șoc” masiv, dar și-a menținut un ton plin de speranță, declarând: „Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec”. De asemenea, ea a dezvăluit că în prezent primește tratament de chimioterapie preventivă. 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri