printul Louis
Actualitate

Prințul Louis, cel mai mic dintre cei 3 copii ai cuplului princiar de Wales / Foto: Profimedia

Năzdrăvanul prinț Louis a împlinit 6 ani. Tradiționala poză aniversară a fost făcută de mama lui și-l arată cu zâmbetul până la urechi

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate Middleton, au mulţumit publicului pentru mesajele trimise în 23 aprilie, cu ocazia celei de-a şasea aniversări a fiului lor, Louis.

Cuplul a publicat, de asemenea, o fotografie cu Louis pe reţelele de socializare pentru a marca ocazia, un close-up al tânărului prinţ zâmbind.

"La mulţi ani cu ocazia împlinirii a 6 ani! Vă mulţumim pentru toate urările frumoase de astăzi", au transmis prințul și prințesa de Wales.

Fotografia a fost făcută de Kate în Windsor, unde locuieşte familia. Louis este cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului princiar, avându-i ca fraţi pe George, în vârstă de 10 ani, şi pe Charlotte, care urmează să împlinească 9 ani luna viitoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Palatul Kensington dă publicităţii de câţiva ani fotografii realizate de Kate, o fotografă amatoare pasionată, pentru a marca zilele de naştere şi alte evenimente de familie.

Citește și: Dezvăluiri despre copiii lui Kate Middleton și ai prințului William. Cum au ajutat-o pe prințesa de Wales în timpul tratamentului

Cu toate acestea, o fotografie făcută publică anul acesta, cu ocazia Zilei Mamei, a fost retrasă de mai multe organizaţii de presă, deoarece fusese editată, lucru pentru care Kate şi-a cerut scuze ulterior, notează Reuters și Agerpres.

Acest incident a avut loc cu puţin timp înainte ca prinţesa să dezvăluie că face chimioterapie preventivă, după ce testele efectuate în urma unei intervenţii chirurgicale abdominale majore la care a fost supusă în ianuarie au dezvăluit prezenţa unui cancer.

Moştenitorul tronului, William, a participat recent la primul său angajament public după anunţul făcut de soţia sa. Kate va reveni în lumina reflectoarelor doar atunci când echipa sa medicală va declara că aceasta se simte suficient de bine.

Citește și: Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Citește și: Adevărul despre videoclipul făcut public de Kate Middleton. Prințesa de Wales ar fi fost „forțată” să dezvăluie că are cancer

Citește și: Cine sunt persoanele cărora Kate Middleton le-a spus că este bolnavă de cancer, înainte de a face anunțul: „A fost un șoc teribil!”

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri