Prințul Albert de Monaco și Charlene de Monaco
Actualitate

Prințul Albert de Monaco și Charlene de Monaco / Profimedia Images

Prințul Albert de Monaco, acuzat că ascunde plăți făcute către fostele iubite de soția sa. Câți bani ar fi cheltuit în secret

Prințul Albert de Monaco este din nou în centrul unui scandal, fiind acuzat că a ascuns plăți pe care le-a făcut către fostele sale iubite de soția sa, prințesa Charlene de Monaco.

Despre relația dintre prințul Albert de Monaco și prințesa Charlene s-a vorbit mult de-a lungul timpului, existând în permanență zvonuri că aceștia se pregătesc de divorț ori că au ales să fie împreună doar la aparițiile publice. Acum, însă, după câteva luni de liniște, contabilul nemulțumit al familiei regale, Claude Palmero, a făcut publice informații neașteptate despre finanțele prințului.

Potrivit Page Six, acesta a dezvăluit în mai multe ziare din Franța că acesta ar fi făcut cadouri generoase fostelor iubite și ar fi ascuns dovezile plăților de soția sa, prințesa Charlene.

Palmero, care a fost concediat de prințul Albert anul trecut, este un membru proeminent al G-4 sau „Clubul celor 4”, un grup format din patru indivizi influenți care controlau anterior o mare parte din piața imobiliară din Monaco.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

Într-un interviu pentru Le Monde, Palmero a dezvăluit că prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, i-a plătit lui Jazmin Grimaldi, o tânără de 31 de ani despre care se spune că este fiica lui din relația cu Tamara Rotolo, 86.000 de dolari la fiecare trei luni și i-a cumpărat chiar și un apartament în New York pentru care a plătit trei milioane de dolari.

De asemenea, potrivit publicației Times of London, palatul plătește și o asigurare pentru răpire și răscumpărare pentru Alexandre Coste, în vârstă de 20 de ani, fiul ilegitim al lui Albert din relația cu Nicole Coste, o fostă însoțitoare de zbor de la Air France din Tonga.

Palmero a subliniat, de asemenea, că surorile lui Albert, prințesa Stéphanie, în vârstă de 58 de ani, și prințesa Caroline, în vârstă de 67 de ani, au beneficiat de finanțele fratelui lor și au folosit "bijuteriile coroanei ca accesorii de modă personale".

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

Într-un interviu acordat ziarului francez Libération, Palmero a adăugat că Albert avea un cont secret la o bancă franceză, sub inițialele AG, pentru a face plăți către fostele sale amante și copiii acestora.

De asemenea, Palmero a dezvăluit că și prințesa Charlene a beneficiat de averea soțului ei, suma pe care o primește periodic fiind suplimentată cu un milion de dolari, bani alocați doar pentru renovarea biroului ei.

În urma acestor declarații, prințul Albert a reacționat, transmițând o declarație: „Atacurile pe care le face împotriva mea și împotriva statului [Monaco] și a instituțiilor sale arată adevărata sa natură și puținul respect... pe care îl are pentru familie și pentru principat”.

Ce spunea prințul Albert despre soția lui după ce s-a zvonit că divorțează

Prințul Albert a rupt tăcerea după zvonurile tot mai dese despre relația nu tocmai grozavă pe care ar avea-o cu prințesa Charlene și a descris-o pe soția sa ca fiind „emotionată și fericită”, pe fondul comentariilor că mariajul lor se clatină.

Prințul în vârstă de 65 de ani a susținut că soția lui, în vârstă de 45 de ani, „împarte bucuria” unui proiect regal de restaurare a palatului în care frescele renascentiste italiene au fost readuse la viață după ce alți membri regali le-au acoperit cu vopsea.

Citește și: Cum arată copiii nelegitimi ai prințului Albert de Monaco. Jazmin Grimaldi, invitată la majoratul fratelui său vitreg, Alexandre

Când a fost întrebat despre partenera sa de viață, de origine sud africană, el a spus: „Prințesa Charlene a fost încântată și fericită că am reușit să îndeplinim această muncă. Anul trecut, le-a arătat unora dintre oaspeții săi apartamentele de stat și i-a plăcut foarte mult să facă asta. Arată cât de mult îi pasă de proiect și dorința ei de a împărtăși bucuria familiei cu privire la aceste lucrări frumoase.”

 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri