Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert
Divertisment

Prințesa Charlene de Monaco și soțul ei, Albert/ Profimedia Images

Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

După luni de zile în care s-a confruntat cu probleme de sănătate și a stat departe de lumina reflectoarelor, prințesa Charlene de Monaco a avut, în sfârșit, primele apariții publice. Acestea ar face parte, însă, dintr-un contract ”ultra confidențial”, pe care l-ar fi semnat cu prințul Albert.

Potrivit Daily Mail, prințul Albert de Monaco a semnat un contract ultra confidențial, prin care s-a angajat să o plătească pe Charlene de Monaco cu mai bine de zece milioane de euro pe an pentru a-și îndeplini atribuțiile regale.

Conform sursei citate, prințul Albert de Monaco este dispus să facă orice pentru a o păstra pe Charlene de partea lui la evenimentele publice, fapt pentru care s-a angajat să o plătească pentru acest lucru.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile. E complet schimbată cu părul blond platinat

Această informație a ieșit la iveală după o lungă perioadă în care Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, s-a confruntat cu probleme de sănătate. Totodată, ea a stat aproape un an de zile în Africa de Sud, unde a fost blocată din cauza unei infecții ORL, așa cum s-a spus în repetate rânduri în presa internațională.

”Prințesa Charlene nu s-a întors cu orice preț.”, a scris revista Voici, continuând: ”Ea și soțul ei au semnat un contract ultra confidențial. Printre condiții se numără ca prințul Albert să-i plătească lui Charlene 12 milioane de euro pe an.”, au mai scris jurnaliștii de la Voici.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul atenției. Ce ar intenționa să facă după ce se va vindeca

Reprezentanții Palatului Regal din Monte Carlo au refuzat să vorbească despre aceste informații, însă nu este niciun secret că principatul plătește în jur de 40 de milioane de lire sterline pe an pentru a acoperi costurile de funcționare ale instituției.

Prima apariție publică a prințesei Charlene de Monaco, la cursa E-Prix din Monaco

Prințesa Charlene de Monaco, în vârstă de 44 de ani, a fost prezentă la cursa E-Prix din Monaco, unde a fost însoțită de soțul ei, prințul Albert de Monaco, dar și de cei doi copii ai lor, gemenii Jacques și Gabriella.

În imaginile surprinse de fotografi, prințesa Charlene de Monaco apare îmbrăcată într-un costum deux-pieces, format din pantaloni evazați și sacou. Aceasta a adoptat o nouă tunsoare, având părul scurt și vopsit blond platinat.

De cealaltă parte, soțul acesteia a îmbrăcat niște pantaloni bej, pe care i-a asortat cu o cămașă albă și un sacou. Princhideii familiei au optat, însă, pentru ținute ceva mai lejere, și anume Gabriella pentru o rochie scurtă, albă, asortată cu un pulover, iar Jaques pentru pantaloni scurți de costum, tricou alb și un sacou gri, purtat descheiat.

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri