printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene s-a întors în Monaco. / Foto: Profimedia

Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

La o săptămână de zile de când prințesa Charlene a avut prima apariție publică după ce s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, aceasta a ieșit în oraș alături de prințul Albert de Monaco, dar și de gemenii lor de șapte ani, prințul Jaques și prințesa Gabriella.

Cei doi, alături de copiii lor, au participat la cea de-a zecea ediție a turneului de rugby Sainte Dévote. Spre deosebire de prima apariție publică, când Charlene a părut îngândurată, acum, aceasta a fost toată numai un zâmbet și s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de copii ei.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima apariție publică după mai bine de un an de zile. E complet schimbată cu părul blond platinat

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o imagine făcută publică pe rețelele sociale, prințesa Charlene de Monaco apare îmbrăcată într-o rochie cu nasturi, pe care a asortat-o cu niște pantofi cu tocuri înalte și îi ține pe cei doi copii în brațe.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul atenției. Ce ar intenționa să facă după ce se va vindeca

O zi superbă la St Devote Rugby. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.”, a scris ea în dreptul fotografiei în care apare alături de cei doi copii.

Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte”, se arată în comunicat.

Citește și: Prințul Albert, noi declarații despre starea de sănătate a prințesei Charlene. Ce se întâmplă cu aceasta

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Cuplul regal și-a marcat a zecea aniversare de nuntă în iulie anul trecut, dar a trebuit să petreacă ziua separată, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri pentru infecția ORL.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri