meghan markle si printul harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry își spun partea lor de adevăr într-o serie documentară. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, critic la adresa familiei regale: "Au considerat că e normal să mintă pentru a-mi proteja fratele"

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, acuză familia regală britanică că a "minţit pentru a-l proteja" pe prinţul William, moştenitorul tronului britanic, într-un trailer pentru ultimele trei episoade din serialul documentar în care-și spun partea lor de adevăr.

În primele episoade ale documentarului "Harry & Meghan", ducele şi ducesa de Sussex s-au concentrat în principal pe hărţuirea mediatică şi au vorbit despre "prejudecăţile inconştiente" ale monarhiei britanice în ceea ce priveşte rasismul, scrie Agerpres. Restul serialului promite să fie mai exploziv pentru familia regală, deoarece fiul cel mic al regelui Charles al III-lea şi fosta actriță ce i-a devenit soție urmează să prezinte versiunea lor despre retragerea din familia regală, în 2020.

Citește și:Prințul Harry spune că membrii familiei regale considerau hărţuirea lui Meghan de către tabloide un „ritual de trecere”

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle, imagine din seria lor documentară/ Profimedia

"Nu am fost doar aruncată la lupi, s-au folosit de mine pentru a hrăni lupii", a declarat Meghan Markle în trailerul pentru aceste episoade.

"Ei au considerat că este normal să mintă pentru a-mi proteja fratele, dar nu erau pregătiţi să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi", a declarat la rândul său Harry despre fratele său mai mare, William.

Citește și: Regele Charles și restul familiei regale, “îngroziți” de lansarea documentarului lui Harry și Meghan. “Există un sentiment de trădare”

Marcat de critici referitoare la lipsa de sprijin din partea casei regale şi înfăţişând monarhia britanică şi uniunea statelor Commonwealth ca fiind instituţii învechite şi imperialiste, documentarul a relansat în Regatul Unit, unde Harry şi Meghan sunt extrem de nepopulari, acuzaţiile de ipocrizie din partea lor şi lipsa de respect faţă de casa regală, la trei luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a şi de la urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri