familia regala britanica
Actualitate

Regele Charles și prințul William, supărați pe Harry din cauza documentarului său exploziv. / Foto: Profimedia

Regele Charles și restul familiei regale, "îngroziți" de lansarea documentarului lui Harry și Meghan. "Există un sentiment de trădare"

Nici nu și-au lansat documentarul, că prințul Harry și Meghan Markle au stârnit deja o mulțime de reacții. Mulți se așteaptă ca familia regală "să explodeze" în urma mărturisirilor ducilor de Sussex. Prințul și fosta actriță au renunțat acum mai bine de doi ani la rolurile lor în cadrul monarhiei britanice și nu puține au fost momentele în care s-au aflat în conflict cu restul familiei.

Cele două teasere ale serialului documentar au stârnit o mulțime de comentarii pe rețelele sociale, dar și din partea experților regali. Din această ultimă categorie face parte și Christopher Andersen, care a transmis, într-o discuție cu cei de la Us Weekly că regele Charles și familia lui sunt de-a dreptul "îngroziți" de cum au abordat Harry și Meghan situația în cadrul documentarului.

Citește și: Meghan Markle, noi dezvăluiri despre gândurile suicidare pe care le-a avut când făcea parte din familia regală: ”Mi-a fost rușine!”

Meghan Markle si printul Harry
Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

"Există o ierarhie a familiei. Există scurgeri de informații, dar și povești plantate", a spus Harry în trailer, susținând că unii membri ai familiei sale au oferit presei intenționat povești negative despre el și Meghan "Este un joc murdar", a adăugat prințul.

Citește și: Imagini din intimitatea prințului Harry și a lui Meghan Markle, în serialul lor exploziv: Nimeni nu vede ce e în spatele ușilor închise

Expertul regal a explicat că există un "sentiment de trădare". "Lui Charles i-a fost încredințată această problemă oribilă a familiei regale vs. ducii de Sussex odată cu preluarea tronului. Este genul de lucru pe care regina ar fi încercat să-l ignore cât mai mult timp cu putință. Dar el nu este genul acela de persoană. Charles are un temperament aparte, de multe ori s-a dezlănțuit în culise. Și sunt sigur că este pe punctul de a avea o criză", a adăugat Andersen, susținând că Harry ar putea cunoaște răzbunarea tatălui său după lansarea seriei.

În același timp, și prințul William, deși nu este la fel de coleric ca tatăl său, ar fi "la fel de furios pe fratele lui pentru că nu poate înțelege ce face".

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri