print harry
Actualitate

Prinul Harry. Profimedia

Prințul Harry, dezvăluiri neașteptate: ”Terapia mi-a deschis ochii, mi-a arătat că pot să-mi trăiesc viața și altfel!”

Prințul Harry nu se teme să vorbească despre cele mai sensibile subiecte, iar de curând a dezvăluit că terapia l-a făcut să-și dea seama că are puterea de a alege cum să-și trăiească viața.

În cadrul unui interviu, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că a făcut terapie, iar în urma acestor ședințe a realizat că felul în care decide să-și trăiască viața ține doar de el.

Citește și: Cum descrie Meghan Markle relația pe care a avut-o cu regina Elisabeta a II-a. Ducesa face noi dezvăluiri într-un interviu amplu

”Momentul în care am decis să fac terapie mi-a deschis ochii.”, a declarat prințul Harry, potrivit Page Six, continuând: ”Credeam că există doar un anumit mod în care îmi pot trăi viața. Terapia, în schimb, m-a scos din acea bulă. Am realizat că totul stă în puterea mea, mi-am înțeles valoarea și mi-am recâștigat încrederea pe care nu credeam că o am.”, a mai spus el.

Totodată, prințul Harry a susținut că nu a auzit niciodată despre terapie în timp ce lucra pentru familia regală. Totuși, în urmă cu câțiva ani, Harry a făcut declarații despre importanța sănătății mentale și a dezvăluit cât de mult l-a afectat moartea mamei sale.

Citește și: Meghan Markle, despre perioada în care era "fata cu valiza" într-o emisiune din 2006: "Era despre frumusețe, deloc despre inteligență"

Prințul, care la acel moment avea doar 12 ani, a povestit într-un interviu că nu a reușit să depășească traumă provocată de moartea mamei sale până în apropierea vârstei de 30 de ani.

"Modul meu de a aborda acest subiect era să îmi bag capul în nisip, refuzând să mă gândesc vreodată la mama mea pentru că... la ce ar fi ajutat?", a povestit Harry, care a precizat, de asemenea, că și-a suprimat emoțiile după moartea mamei sale, decizie care i-a afectat serios viața personală și profesională.

 

Etichete: terapie , harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri