Prințul Harry și Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Profimedia Images

Prințul Harry, după incidentul cu paparazzi de săptămâna trecută: „Am fost cel mai aproape de a înțelege cum a murit prințesa Diana!”

Prințul Harry a avut mereu o relație tensionată cu presa, pe care o consideră, într-un fel, vinovată de moartea mamei lui, iar goana paparazzilor de săptămâna trecută l-a făcut să înțeleagă cum a murit aceasta.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la People, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, le-ar fi mărturisit unor prieteni apropiați că incidentul de săptămâna trecută l-a făcut să înțeleagă evenimentul tragic petrecut în Paris, când prințesa Diana s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

Citește și:Taximetristul cu care au mers prințul Harry și Meghan Markle, despre fuga de paparazzi: "Nu a fost o urmărire ca-n filme"

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Prințesa Diana a murit în Paris, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident în timp ce era urmărită de paparazzi. Prințul Harry avea atunci doar 12 ani.

Prințesa Diana

Incidentul petrecut săptămâna trecută, când prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au fost urmăriţi pe străzile din New York de fotografii de presă le-a readus în memorie moartea mamei acestuia, prinţesa Diana, şi a întruchipat hărţuirea şi intruziunea mediatică pe care o îndură.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, extrem de supărați după incidentul din NY. Nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale

„A fost o situație neplăcută, s-au speriat, dar sunt fericiți că nimeni nu a fost rănit”, declara o sursă pentru jurnaliștii de la People, întrebată fiind cum se simt cei doi după incident.

Filmul evenimentului în care au fost implicați Meghan Markle și prințul Harry

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles. Ducesa de Sussex, într-o rochie fără mâneci

Surse din cadrul poliţiei din New York, citate de Sky News, au oferit următoarea descriere a ceea ce s-a întâmplat marţi seară: Harry şi Meghan părăsesc sala de bal Ziegfeld, însoţiţi de o pază privată, în jurul orei locale 22:00. Cuplul voia să se întoarcă la locul unde erau cazaţi, în Upper East Side. Harry şi Meghan nu au vrut ca paparazzii să ştie unde se duc, aşa că au fost conduşi pe strada 57 şi pe alte străzi timp de aproximativ o oră şi cincisprezece minute. Un vehicul al poliţiei din New York le escorta vehiculul. Soţii Sussex au fost conduşi la secţia 19 şi au stat acolo aproximativ 15 minute. Poliţia i-a ajutat pe cei doi să iasă din clădire şi s-au urcat într-o altă maşină. Au ajuns la reşedinţa lor fără a fi urmăriţi. Poliţia a recunoscut că a fost o scenă puţin haotică.

Fundaţia Ms. Foundation for Women, organizatoarea ceremoniei de decernare a premiilor în cadrul căreia Meghan a fost onorată pentru activitatea sa, nu a făcut niciun comentariu imediat. Nici Palatul Buckingham nu a făcut vreun comentariu, menţionează Reuters.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri