Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție după ce Regele Charles le-a retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost surprinși bucurându-se de o cină romantică la un restaurant exclusivist din Los Angeles. Este pentru prima dată când cei doi se afișează, după decizia radicală a Regelui Charles de a le retrage dreptul de a locui la Frogmore Cottage. 

Charles a luat decizia de a le interzice să mai locuiască în Frogmore Cottage prințului Harry și lui Meghan Markle, după ce ducele de Sussex a publica cartea în care face o serie de acuzații grave familie regale britanice. Publicațiile The Sun şi The Telegraph au relatat că Palatul Buckingham a trimis o „înștiințare de evacuare" cuplului care a părăsit Marea Britanie în 2020, şi de atunci a lansat numeroase critici la adresa casei regale britanice.

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

În timp ce un prieten din grupul cuplului a susținut că decizia lui Charles l-a înfuriat, considerând că este o „pedeapsă crudă” din partea tatălui lui Harry, ducii de Sussex par să fie foarte fericiți. Cei doi au fost fotografiați în momentul când au ajuns la luxosul San Vicente Bungalows, noaptea trecută, iar amândoi erau numai un zâmbet, în timp ce se îndreptau în interiorul locației ultra-private.

Citește și: Regele Charles și restul familiei regale, "îngroziți" de lansarea documentarului lui Harry și Meghan. "Există un sentiment de trădare"

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a radiat în timp ce cobora din mașina cu șofer a cuplului, arătând șic într-un palton elegant bej, semnat Carolina Herrera, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi cu toc Christian Dior și un clutch din piele neagră. Zâmbetul natural nu putea trece neobservat, mai ales că nu l-a ascund deloc de fotoreporteri atunci când se îndrepta spre intrarea localului, fiind acompaniată de un agent de securitate care îi ținea umbrela. În același timp, prințul Harry, care a coborât primul din mașină, a purtat o pereche de blugi albaștri, pe care i-a combinat cu o pereche de pantofi sport bleumarin și un pulover în aceeași nuanță, peste care și-a pus un blazer gri. 

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Comportamentul lor incredibil de optimist este oarecum în contradicție cu rapoartele apărute cu doar câteva ore înainte de sosirea lor la restaurant, care dezvăluiau că Meghan și Harry sunt evacuați din Frogmore Cottage, singura lor casă din Marea Britanie. 

Frogmore Cottage, o reşedinţă cu cinci dormitoare lângă Castelul Windsor din vestul Londrei, le-a fost dăruită ducelui şi ducesei de Sussex de către regina Elisabeta a II-a în 2018 drept cadou de nuntă. Lucrările de renovare realizate de cuplu, în valoare de peste 2 milioane de euro, au șocat opinia publică, iar prinţul Harry a fost nevoit să înapoieze suma coroanei britanice după mutarea sa, alături de Meghan Markle, în Statele Unite.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu vor rămâne fără titlurile regale, indiferent de ce vor spune despre rudele lor

Potrivit The Sun, regele Charles nu le-ar fi propus lui Harry şi Meghan o nouă reşedinţă, privându-i astfel de orice locuinţă regală în timpul rarelor lor călătorii în Regatul Unit. Decizia riscă să agraveze tensiunile din rândul casei regale britanice, în condiţiile în care cuplul contestă deja în justiție retragerea protecției lor speciale asigurate de poliţie.

Potrivit The Sun, regele Charles i-ar fi cerut prinţului Andrew să se mute la Frogmore Cottage pentru a reduce cheltuielile stilului de viaţă al fratelui său mai mic care locuieşte în prezent la Royal Lodge, o luxoasă proprietate din Windsor.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri