printul harry si meghan markle
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle și-au pierdut popularitatea în rândul britanicilor. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, noi dezvăluiri. Pe cine învinovățește pentru sarcina pierdută de Meghan în 2020: ”Au avut un rol important!”

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, continuă șirul dezvăluirilor despre viața lor, dar și despre ce s-a întâmplat cât timp au lucrat pentru familia regală.

Astfel, în cadrul documentarului lansat de curând, prințul Harry a susținut că învinovățește presa pentru faptul că soția sa a pierdut sarcina în 2020.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri despre ruptura dintre Meghan Markle și tatăl ei: ”Dacă n-ar fi fost cu mine, atunci el ar fi fost lângă ea!”

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Cred că soția mea a suferit un avort din cauza a ceea ce a făcut Daily Mail”, a spus prințul Harry, referindu-se la faptul că publicația respectivă a publicat o scrisoare pe care aceasta i-o adresase tatălui ei, Thomas Markle.

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Actrița a pierdut sarcina în prima dimineață în care s-a trezit în casa lor din Santa Barbara, în iulie 2020, la scurt timp după ce au renunțat la rolurile regale.

”Știm ce a cauzat acea pierdere a sarcinii? Nu, evident că nu, însă credem că stresul acumulat în acea perioadă, când se scriau atât de multe lucruri despre Meghan și lipsa somnului sunt factori care au jucat un rol important în acest caz.”, a mai spus ducele de Sussex.

Citește și: Mama lui Meghan Markle a știut imediat că prințul Harry e potrivit pentru fiica ei: "Un bărbat înalt, amabil, cu maniere excelente”

Meghan Markle a pierdut o sarcină în 2020

La începutul anului 2021, Meghan Markle a dezvăluit, într-un material publicat în New York Times, că a pierdut o sarcină.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a dezvăluit că a pierdut o sarcină: ”Am văzut binele în oameni!”

După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă, scria Meghan Markle, în luna iulie. .

”Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri