The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex
Divertisment

Meghan Markle

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a dezvăluit că a pierdut o sarcină: ”Am văzut binele în oameni!”

Au trecut câteva săptămâni de când Meghan Markle a dezvăluit că în vara anului 2020 a pierdut o sarcină, iar acum, aceasta a avut o apariție surpriză la TV, prin care le-a mulțumit medicilor și personalului medical implicat în lupta împotriva coronavirusului.

La doar câteva săptămâni de când a dezvăluit că a pierdut o sarcină în vara acestui an, ducesa de Sussex a apărut în cadrul emisiunii CNN Heroes: An All-Star Tribute.

În videoclipul difuzat în cadrul acestei emisiuni, Meghan Markle le-a mulțumit celor ”care au înțeles și s-au asigurat că cele mai elementare nevoi ale comunităților noastre sunt satisfăcute”, menționând, de asemenea, că anul trecut a fost ”provocator pentru toată lumea”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Meghan Markle a pierdut al doilea copil. Ducesa de Sussex, primele declarații: ”Am simțit o crampă puternică și am știut!”

De asemenea, Meghan Markle și-a arătat aprecierea pentru personalul medical din linia întâi, dar nu numai. Ea a vorbit și despre cei care au sărit în ajutorul celor care au fost afectați grav de pandemia de coronavirus. 

În fața unei realități devastatoare...am văzut spiritul uman, am văzut cum multe dintre comunități au rămas unite și au găsit soluții remarcabile pentru a face față perioadei dificile pe care o trăim. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și în comunitățile noastre care și-au unit forțele și au sărit în ajutorul celor flămânzi.”, a mai adăugat ea.

Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină, în vara acestui an

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a dezvăluit într-un articol de opinie publicat miercuri în New York Times că a pierdut o sarcină.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

Citește și: Meghan Markle, din nou în centrul atenției. Ce tradiție regală a încălcat soția Prințului Harry

După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan, potrivit Agerpres.

Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Meghan Markle, care în 2018 s-a căsătorit cu prinţul Harry, duce de Sussex, a mai spus că „singurul mod” prin care cuplul regal se putea vindeca era să se întrebe reciproc „Eşti bine?”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri