meghan markle si mama ei
Actualitate

Meghan Markle și mama ei, Doria Ragland / Foto: Profimedia

Mama lui Meghan Markle a știut imediat că prințul Harry e potrivit pentru fiica ei: "Un bărbat înalt, amabil, cu maniere excelente"

În 8 decembrie a avut loc lansarea primei părți a seriei documentare care-i are în prim-plan pe prințul Harry și pe Meghan Markle. Ducii de Sussex își spun partea lor de adevăr despre cum au trăit în cadrul familiei regale și despre cum o duc acum, după ce s-au rupt de viața din Marea Britanie. În serial apare și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Fosta actriță are o relație foarte apropiată cu mama ei. Tocmai de aceea, și femeia de 66 de ani a fost invitată să-și spună părerea, pentru prima dată în public, despre viața fiicei și a prințului Harry. Instructoarea de yoga a spus că cei doi sunt cu adevărat fericiți să fie împreună.

Citește și: Regele Charles și restul familiei regale, “îngroziți” de lansarea documentarului lui Harry și Meghan. “Există un sentiment de trădare”

Mai mult, Doria a mărturisit că a știut din prima clipă că prințul este bărbatul potrivit pentru unica ei fiică. În 2016, Meghan i-a mărturisit, la telefon, că a început o relație cu Harry și a rugat-o să păstreze secretul. Deși nu a dezvăluit când l-a cunoscut pe fiul regelui Charles, Doria Ragland a ținut să spună că l-a plăcut din prima clipă.

meghan markle si printul harry
Mama lui Meghan Markle, alături de familia fiicei sale la fiecare moment important. / Foto: Profimedia

"Era acest bărbat frumos de 1.85 m, roșcat, cu maniere excelente. Era foarte amabil. Împreună arată foarte fericiți. Mi-am dat seama că el este alesul", a spus mama lui Meghan în documentar. Mai mult, femeia a recunoscut că a acceptat invitația de a apărea în serial pentru a-și "face vocea auzită" și pentru a face public faptul că ultimii cinci ani au fost dificili pentru fiica ei.

Citește și: Meghan Markle, noi dezvăluiri despre gândurile suicidare pe care le-a avut când făcea parte din familia regală: ”Mi-a fost rușine!”

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri