10th Annual NFL Honors
Divertisment

Rebel Wilson. Foto: Profimedia

Secretul lui Rebel Wilson în lupta cu greutatea. Actrița a dezvăluit trucul simplu la care a apelat pentru a topi 35 de kilograme

Rebel Wilson a slăbit mai bine de 35 de kilograme în ultimii doi ani, iar acum actrița din ”Perfect Pitch” a dezvăluit modalitatea simplă care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

În cadrul unui interviu pentru Apple Fitness+, actrița a dezvăluit că plimbările lungi au fost ”arma ei secretă” în ceea ce privește slăbitul.

Rebel Wilson a dezvăluit că un medic a sfătuit-o să se plimbe des, el insistând că aceasta este ”cea mai bună modalitate” pentru a topi kilogramele în plus.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, azi de la 18:00!

Citește și: Rebel Wilson, mărturisiri după ce a făcut publică o imagine de acum șapte ani: ”Foloseam mâncarea pentru a-mi amorți emoțiile!”

”Medicul mi-a spus <<Rebel, cea mai bună metodă pentru a scăpa de kilogramele nedorite e să mergi. Nu trebuie să mergi alert, chiar și o plimbare de o oră pe zi te poate ajuta.>>”, a povestit actrița, potrivit Daily Mail.

Rebel Wilson a făcut furori în toate colțurile lumii după ce a declarat anul 2020 ca fiind ”Anul Sănătății”. Atunci, ea a decis să-și schimbe stilul de viață și să topească kilogramele în plus.

Cum și-a schimbat Rebel Wilson stilul de viață

Actrița din „Hustle” a mărturisit că era o persoană care mânca pe fond de stres și că ar fi „întins mâna după zahăr” ori de câte ori se simțea „obosită și stresată”. Dar obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut s-au „înrădăcinat” rapid.

Rebel a subliniat, de asemenea, importanța îngrijirii de sine și a spus că se răsfăță cu masaje și tratamente faciale, pe lângă faptul că mănâncă sănătos și face mișcare. Doarme opt ore pe noapte și a găsit modalități ca răsfățurile să nu implice neapărat mâncare.

Citește și: Rebel Wilson, mai slabă ca niciodată. Actrița, spectaculoasă în pantaloni cu paiete, super mulați, ce-i pun în evidență noile forme

„Cred că ceea ce pandemia ne-a învățat pe toți este că sănătatea este atât de importantă. Sănătatea este lumea ta. Nu contează câți bani ai, dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic, în timp ce, dacă ești sănătos, poți trăi viața la maximum”, sunt cuvintele după care se ghidează una dintre cele mai haioase staruri de la Hollywood.

Potrivit presei internaționale, transformarea lui Rebel s-ar datora Metodei Mayr, o dietă care elimină intoleranțele alimentare, reduce consumul de zahăr și încurajează consumul lent de alimente întregi. În plus, actrița a practicat mult sport: șase zile pe săptămână, cu antrenor personal. 

Intrebarea zilei

Ce planuri ai, ce vei face în primele luni ale anului 2024?

Partenerii Nostri