*FILE PHOTOS* Prince Harry, Meghan Markle 'Unlikely' To Spend Christmas In The U.K.
Divertisment

Prințul Harry, Meghan Markle / Foto: Profimedia

Averea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, dezvăluită. Cifra, surprinzătoare pentru mulți

Averea netă a Prințului Harry și a soției sale Meghan Markle a fost publicată de Forbes.

Cifra a fost făcută publică înainte de difuzarea interviului pe care cei doi i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey.

Deși sumă este una importantă, mulți se așteptau ca averea acestora să fie mult mai mare.

Cuplul valorează acum 10 milioane de dolari, bani proveniți din moștenirea pe care Prințesa Diana i-a lăsat-o lui Harry, dar și din câștigurile lui Markle din industria filmului.

Odată cu separarea de familia regală, Harry și Meghan nu mai au dreptul la veniturile pe care le primeau din Fondul Suveran, finanțat în mare parte din taxele plătite de britanici. De asemenea, cheltuielile lor nu mai sunt susținute de familia regală, iar asta explică de ce averea lor nu este mai mare.

Meghan Markle, mărturisiri tulburătoare: ”Nu mai voiam să fiu în viață!” Ce a spus prințul Harry despre relația cu tatăl lui

De asemenea, cuplul a rambursat 3 milioane de dolari Fondului Suveran, bani folositi la renovarea casei lor din Marea Britanie.

Prințul și soția sa și-au achiziționat anul trecut o locuință în California, pentru care au dat un avans de 5 milioane de dolari, dar au o ipotecă de 10 milioane.

Așa că cei doi au început rapid să-și caute alte surse de venit. Just Jared notează că Harry și Meghan au încheiat două acorduri importante. Unul cu Spotify, pentru un podcast, care ar valora undeva între $15 milioane - $18 milioane. De asemenea, au semnat cu Netflix o înțelegere pe cinci ani care le-ar mai putea aduce $100 de milioane de dolari. Așadar, averea lor pare că se va mări considerabil. 

Meghan Markle, în război cu Kate Middleton și cu prințul Charles și soția lui. Ce acuzații le-a adus celor trei

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?