Meghan Markle - prințul Harry - regele Charles
Actualitate

Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!” / Getty Images

Prințul Harry spune că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana că i-a dăruit o ”rezervă”: ”Destinele ne-au fost separate din prima zi!”

Prințul Harry susține că tatăl său, regele Charles al III-lea, l-a declarat ”rezervă” încă din ziua în care s-a născut, potrivit jurnaliștilor de la The Guardian, care au obținut o copie a cărții pe care ducele de Sussex o va lansa în câteva zile.

Potrivit sursei citate, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit în cartea sa, intitulată ”Rezerva”, că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana pentru faptul că i-a oferit ”o rezervă”.

Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

”De la început, prințul Harry povestește cum tatăl său, acum regele Charles, i-ar fi spus soției sale, prințesei Diana, în ziua în care Harry a venit pe lume: ”Minunat. Mi-au dăruit un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a încheiat.”, scriu jurnaliștii de la The Guardian, potrivit People.

printesa diana, printii charles, william, harry
Felicitarea de Crăciun din 1987 cu prințesa Diana și prinții Charles, William și Harry. / Foto: Profimedia

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, s-a născut pe 15 septembrie 1984, ca al doilea copil al prințului Charles și al prințesei Diana, fratele lui mai mare fiind prințul William. ”Rezerva”, titlul cărții de memorii a ducelui de Sussex, vine tocmai de la această remarcă a tatălui său încă din ziua în care a venit pe lume, subliniind faptul că au avut destine separate încă de la naștere.

Prințul Harry a povestit cum William l-a trântit la podea

Prinţul Harry, aflat în conflict cu familia regală britanică, îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute în 2019, potrivit unui fragment din viitoarea sa carte, obţinut miercuri de cotidianul The Guardian, informează AFP, potrivit Agerpres.ro.

Harry şi soţia sa, Meghan, au renunţat la funcţiile regale în 2020, într-o despărţire de Casa Regală foarte mediatizată de ambele părţi ale Atlanticului.

De atunci, cuplul, care locuieşte în SUA, a criticat public familia regală în mai multe rânduri în interviuri sau într-un recent documentar difuzat pe o platformă de streaming online.

În cartea sa "Spare", care va fi lansată pe 10 ianuarie, Harry susţine că a fost atacat fizic de fratele său mai mare, William, în timpul unei dispute care ar fi avut loc la Londra în 2019, potrivit The Guardian.

În timpul altercaţiei, prinţul în vârstă de 38 de ani l-a acuzat pe William că aceasta a spus despre Meghan că este o femeie "dificilă" şi "nepoliticoasă", înainte ca tonul să escaladeze şi să se profereze insulte, potrivit cotidianului britanic.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Beyonce lui Meghan Markle, după interviul cu Oprah: Tot nu-mi vine să cred că știe cine sunt, a reacționat ducesa

După un schimb aprins de replici, "(William) m-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi m-a trântit la podea", a povestit Harry.

"Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat", a declarat prinţul, menţionând că a rămas la pământ "ameţit", înainte de a-i cere fratelui său să plece.

William şi-a cerut apoi "scuze", a precizat el.

Altercaţia l-a lăsat pe Harry cu "zgârieturi şi vânătăi", a adăugat el, potrivit The Guardian.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri