printul william si printul harry
Actualitate

Prințul William și prințul Harry nu mai au niciun fel de relație. / Foto: Profimedia

Prințul Harry susține că a fost născut pentru a-și salva fratele în cazul unei urgențe medicale: "Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Willy"

Volumul autobiografic proaspăt lansat de prințul Harry, "Spare" ("Rezerva"), a stârnit o mulțime de controverse în urma dezvăluirilor făcute de fiul cel mic al regelui Charles și al atacurilor voalate sau directe asupra membrilor familiei regale. Printre altele, acesta a spus și că a fost adus pe lume doar pentru ca fratele lui mai mare, William, să poată fi salvat în caz că ar apărea o urgență medicală care i-ar pune viața în pericol.

Ducele de Sussex a simțit toată viața că a fost născut pentru ca fratele său, moștenitorul Coroanei, să aibă o rezervă în caz că ceva rău i s-ar întâmpla: pentru o transfuzie de sânge sau chiar o donare de organe. 

Citește și: Prințul Harry spune că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana că i-a dăruit o ”rezervă”: ”Destinele ne-au fost separate din prima zi!”

Harry a povestit despre copilăria sa și relația cu prințul William. Soțul lui Meghan Markle susține în cartea lui de memorii că a crescut știind că există pentru a-i dona un organ fratelui său dacă acesta ar avea vreodată nevoie. "Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Willy", susține Harry, spunând și că părinții și bunicii lui s-au referit la el și William drept "rezerva", respectiv "moștenitorul". El și-a descris viața ca pe "o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb", cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau un transplant de măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai mic decât William, a explicat că ideea de "moștenitor" și "rezervă" i-a fost indusă în repetate rânduri de-a lungul vieții lui, notează Daily Mail, și la fel s-a întâmplat și cu aceea că el ar fi responsabil de salvarea vieții fratelui său, în cazul unei urgențe medicale.

Citește și: Prințul Harry a numit-o pe regina consoartă Camilla „periculoasă”, din cauza legăturilor pe care aceasta le are cu presa britanică

Prințul Harry susține că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana pentru că i-a dăruit "o rezervă"

Prințul Harry susține că tatăl său, regele Charles al III-lea, l-a declarat ”rezervă” încă din ziua în care s-a născut, potrivit jurnaliștilor de la The Guardian.

Conform sursei citate, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit în carte că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana pentru faptul că i-a oferit ”o rezervă”.

"De la început, prințul Harry povestește cum tatăl său, acum regele Charles, i-ar fi spus soției sale, prințesa Diana, în ziua în care Harry a venit pe lume: 'Minunat. Mi-au dăruit un moștenitor și o rezervă. Munca mea s-a încheiat'", scriu jurnaliștii de la The Guardian, potrivit People.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri