William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia
Actualitate

William și Kate la nunta prinţului moștenitor Hussein bin Abdullah/ Profimedia

Prințul William, decizie neașteptată după ce prințesa de Wales a fost externată. Ce ar urma să facă

Prințul William ar plănui să-și reia îndatoririle de membru al familiei regale, dezvăluie surse apropiate acestuia, la o zi de când Palatul Kensington a anunțat că prințesa de Wales a fost externată.

Potrivit Mirror, prințul William ar urma să-și reia angajamentele după ce soția sa a fost externată, însă cu o singură condiție. Mai exact, acesta își va face timp și pentru Kate Middleton, care se recuperează acasă după operația abdominală suferită la mijlocul lunii ianuarie.

Citește și: Reacția lui Kate Middleton când prințul William o atinge pe umăr în timpul unei emisiuni de Crăciun. Momentul a devenit viral

Kate Middleton, fabuloasă într-o ținută roșie

Prințesa de Wales, care este mama a trei copii, ar urma să-și reia angajamentele oficiale după Paște,  însă partenerul ei ar putea să-și reia activitatea mai repede. Potrivit surselor respective, el vrea să se întoarcă la muncă, dar vrea să-și facă timp și pentru viața personală, întrucât își dorește să petreacă timp alături de soția sa, care se recuperează la Windsor, dar și de copiii lor - prințesa Charlotte și prinții George și Louis.

Citește și: Viața lui Kate Middleton înainte să se căsătorească cu prințul William. Fotografii vechi cu prințesa, virale pe TikTok

William și Kate, precum și cei trei copii ai lor trăiesc la Adelaide Cottage, la Windsor, fiind ajutați de un personal numeros, inclusiv o bonă pe nume Maria Teresa Turrion Borrallo. De asemenea, este așteptat ca și părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael, precum și sora și cumnatul ei, Pippa și James, să fie alături de ei în această perioadă delicată.

Palatul Kensington, prima reacție după ce Kate Middleton a fost externată

Duminică, jurnaliștii de la The Sun au dezvăluit că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost externată în secret, dar reprezentanții Palatului Kensington au transmis o declarație abia luni, 29 ianuarie, precizând că soția prințului William se recuperează acasă și face progrese.

Citește și: Kate Middleton, imaginile care au făcut înconjurul lumii. Cum a apărut prințesa de Wales la un eveniment: „Arată ca un star de cinema!” 

„Prințesa de Wales s-a întors acasă, la Windsor, unde va continua recuperarea după operație. Face progrese”, au transmis aceștia, adăugând: „Prințul și prințesa își doresc să mulțumească întregii echipe de la The London Clinic, în special asistentelor dedicate, care au îngrijit-o așa cum avea nevoie. Familia de Wales continuă să fie recunoscătoare pentru toate mesajele primite din toate colțurile lumii”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Kate Middleton, după ce a fost supusă unei operații abdominale: „Viața ei a fost în pericol!”

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost internată în spital în urmă cu 14 zile, pe 16 ianuarie, când a suferit „o operație abdominală planificată”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?