Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot
Actualitate

Kate Middleton și prințul William, la premiile Earthshot / Profimedia Images

Prințul William, „întristat” să o vadă pe Kate hăituită așa cum a fost mama lui. „Cred că acum retrăiește acele momente”

Prințul William este „întristat” după ce a văzut-o pe „Kate Middleton urmărită la fel cum s-a întâmplat și cu mama lui, prințesa Diana”, susține un expert regal, citat de Daily Mail, în timp ce pe rețelele sociale apar tot mai multe teorii, care mai de care mai bizare, despre sănătatea prințesei de Wales.

Invitată la Good Morning Britain, Roya Nikkhah, expert regal și editor al Sunday Times, a abordat straniile teorii ale conspirației cu privire la boala prințesei de Wales, după ce aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale la abdomen pe 16 ianuarie.

Citește și: Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a anunțat că face chimioterapie: „A venit ca un șoc uriaș”

State Banquet for the President of South Korea
Catherine, prințesa de Wales (Kate Middleton). Profimedia

 „După ce și-a văzut mama trecând prin astfel de situații, cred că acum retrăiește acele momente din cauza tuturor acestor speculații legate de situația medicală a soției sale, din cauza faptului că acesteia nu i se respectă intimitatea, iar toate acestea îl rănesc, îl întristează”, a declarat Roya Nikkhah.

Întrebată de gazda Susanna Reid dacă William este „sensibil” cu privire la aceste asemănări, Roya a adăugat: „Întotdeauna a fost, încă de când era copil și de când a mers cu Catherine la universitate”. 

Kate Middleton a dezvăluit că suferă de cancer

Prinţesa de Wales a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic, informează BBC.

Într-o declaraţie înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

Citește și: Ce spun prințul William și Kate Middleton despre teoriile conspirative care au apărut: „Sunt extrem de supărați, Will e și furios!”

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani, relatează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Middleton, primele declarații după fotografia controversată: ”Îmi pare rău pentru orice confuzie!” Spune că a editat-o singură

"Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii", a spus ea. "După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine", spune Kate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri