Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley
Actualitate

Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley / Foto: Profimedia

Priscilla Presley, în ziua în care Lisa Marie ar fi împlinit 55 de ani: "Trebuie să învăț cum să trăiesc fără unica mea fiică"

În ziua în care Lisa Marie Presley ar fi împlinit 55 de ani, mama ei, Priscilla, a făcut câteva declarații pentru jurnaliștii de la Page Six, în care a vorbit despre pierderea unicei ei fiice, dar și despre cum încearcă să țină familia unită. Unii spun, însă, că Priscilla și Lisa Marie nu mai aveau de multă vreme o relație bună.

Citește și: Luptă pe averea familiei Presley. Văduva lui Elvis, Priscilla, contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie

"Astăzi, Lisa ar fi împlinit 55 de ani. Dorința mea este să-mi protejez cele trei nepoate și să țin familia unită. Din momentul în care am ținut-o pe Lisa în brațe, am protejat-o, iubit-o și ghidat-o, la fel cum am făcut și cu fiul meu. Inimile noastre sunt frânte, iar eu trebuie să învăț cum să trăiesc fără singura mea fiică", a transmis văduva lui Elvis Presley într-un comunicat.

Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley
Lisa Marie Presley și mama ei, Priscilla Presley / Foto: Profimedia

Citește și: Nu se știe ce a mai rămas din averea de 100 de milioane de dolari a regretatei Lisa Marie Presley. Ce vor moșteni sigur fiicele ei

Priscilla Presley a contestat testamentul fiicei sale

Priscilla Presley a început procesul de contestare al testamentului Lisei, după ce a fost scoasă din ecuația împărțirii averii pe care fiica ei o avea. Fosta soție a lui Elvis spune că, pe documentul care a suferit modificări în 2016, semnătura nu pare a fi a Lisei Marie și că numele acesteia este scris greșit. Riley Keough, fiica cea mare a Lisei, a devenit administratoarea averii. Conform unor surse, Lisa Marie nu s-ar fi înțeles grozav cu mama ei: "Nu avea niciun fel de relație cu Priscilla, cu Michael Lockwood (fostul soț-n.r.) sau cu fratele ei vitreg", a spus o sursă pentru Page Six.

Lisa Marie Presley a murit în 12 ianuarie, în urma unui dublu stop cardiac, cu trei săptămâni înainte de a împlini 55 de ani. 

Citește și: Austin Butler, despre momentul în care a cunoscut-o pe Lisa Marie Presley: “Am simțit imediat o conexiune foarte profundă”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?