Sanda Țăranu
Actualitate

Sanda Țăranu, tonică și la 83 de ani / Foto: captură video YouTube

Sanda Țăranu, distinsă și sprintenă la 83 de ani. Își împarte viața între București și Breaza: "Sunt mereu în mișcare"

Sanda Țăranu, una dintre crainicele emblematice ale TVR-ului de odinioară, este și astăzi, la 83 de ani, un exemplu de grație, de discreție și de eleganță. Deși ajunsă la o vârstă venerabilă și văduvă deja de 12 ani, frumoasa doamnă este sprintenă și încearcă să nu depindă de nimeni.

Sanda Țăranu este și astăzi foarte activă. Pe timpul iernii locuiește în București, iar de când vine căldura și până la sfârșitul toamnei stă în Breaza, într-o casă construită acum mai bine 100 de ani, înconjurată de verdeață și de pomi fructiferi.

Citește și: Margareta Pâslaru, o frumusețe de neegalat. La 78 de ani, artista a avut o apariție elegantă și rafinată la Gala UCIN

Sanda Țăranu

Cum trăiește Sanda Țăranu la 83 de ani

Despre cum arată viața ei la peste 80 de ani, fosta vedetă de televiziune a povestit pentru cei de la click.ro. "Încerc să nu depind de nimeni, să nu deranjez pe nimeni și să mă descurc singurică. Sunt mereu în mișcare, dacă am nevoie să ajung la piața din apropiere, merg pe jos pentru că mișcarea e importantă, dacă este vorba de o distanță considerabilă, atunci merg cu taxi. Gătesc, fac curat, achit facturile", a declarat marea doamnă a televiziunii.

Sanda Țăranu

Citește și:Gina Lollobrigida, cea mai frumoasă femeie a anilor ’50-’60, mâhnită la 94 de ani. Fiul i-a interzis controlul asupra propriei averi

Secretele cu care reușește să se întrețină sunt la îndemână oricui. Nu exagerează cu mâncarea și nu consumă alimente bogate în grăsimi. Îi place să asculte muzică clasică, să nu-și încarce mintea și sufletul cu griji, să se bucure de natură și de tot ce îi oferă viața.

 "Slavă Domnului, am fost foarte bine, nu am fost răcită, nu s-a pus problema de niciun virus. Mă feresc să aud știri din acestea care să-mi strice dispoziția. Eu ascult la radio muzică clasică, muzică de calitate și așa îi sfătuiesc pe toți. Râd un pic, dar cred că și acesta este un mod de a ține la distanță problemele de orice fel", a mai povestit Sanda Țăranu pentru sursa citată.

Foto: arhivă personală, capturi YouTube

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri