Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia
Actualitate

Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia

Răspunsul hilar al Regelui Charles, după ce un fan i-a spus „să fie puternic” în lupta cu cancerul: „Trebuie să mă supun”

Regele Charles, împreună cu Regina Camilla și membrii familiei sale regale, au participat duminică la slujba de Paște de la Castelul Windsor, în ciuda faptului că suveranul și-a început tratamentul pentru cancer. În timpul plimbării sale, monarhul a fost surprins când un fan l-a îndemnat „să fie puternic” în lupta cu boala, iar răspunsul său a fost de-a dreptul hilar. 

Charles, care a purtat un costum elegant, acoperit de un palton subțire bleumarin, abia ajunsese în fața Capelei Sfântul Gheorghe, când un fan din public l-a încurajat să rămână puternic în timpul tratamentului său, spunând: „Trebuie să fiți puternic. Cu toții vă sprijinim”.Răspunsul neașteptat al Regelui Charles a fost plin de umor: „Trebuie să mă supun instrucțiunilor!”

Regele Charles la slujba de Paște/ Profimedia
Regele Charles la slujba de Paște/ Profimedia

Regele a zâmbit și a făcut cu mâna către membrii publicului din afara Capelei Sf. Gheorghe. O persoană a strigat „Paște fericit”, moment în care Charles a făcut semn cu brațul și a răspuns: „Și ție”.

Citește și: Regele Charles, redus la lacrimi. „Mesajele minunate” primite de când a fost diagnosticat cu cancer l-au emoționat profund

Deși este supus unui tratament pentru cancer, Regele Charles a fost văzut zâmbind și interacționând cu fanii săi. Împreună cu soția sa, Camilla, care a strălucit într-o rochie verde și o pălărie asortată, suveranul a strâns mâna oamenilor adunați în fața capelei și le-a urat sărbători fericite.

Apariția de duminică este printre puținele apariții ale Regelui de când a anunțat că are cancer. Prezența lui la slujbă  și faptul că acesta continuă să-și îndeplinească îndatoririle oficiale le-a dat speranță fanilor regali. Starea de spirit a monarhului a fost una foarte bună, acesta fiind într-o formă fizică excelentă, în ciudat bolii cu care a fost diagnosticat. 

Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia
Regele Charles și Camilla la slujba de Paște/ Profimedia

Regele Charles este „frustrat” de ritmul său de recuperare după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles al III-lea este "frustrat" de ritmul său de recuperare după ce a fost diagnosticat cu cancer, a dezvăluit recent unul dintre nepoţii lui, Peter Phillips, primul membru al familiei regale care a făcut declaraţii detaliate despre felul în care se simte suveranul britanic, informează Reuters.

Această perspectivă despre starea de spirit a monarhului a venit la scurt timp după ce Kate, prinţesa de Wales, a anunţat că urmează o chimioterapie preventivă după ce medicii au descoperit că are cancer, o nouă lovitură pentru familia regală a Marii Britanii, relatează Agerpres.

Citește și: Regina Camilla a făcut noi dezvăluiri despre regele Charles al III-lea, tratat pentru cancer, într-o vizită la Belfast

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai regretatei regine Elisabeta a II-a şi totodată fiul prinţesei Anne, a declarat într-un interviu pentru Sky News Australia că suveranul este frustrat deoarece recuperarea sa medicală durează mai mult timp decât şi-ar fi dorit.

"Este frustrat pentru că nu poate continua să facă tot ceea ce şi-ar dori să poată să facă", a spus el, adăugând că, deşi regele Charles al III-lea este pragmatic şi înţelege necesitatea unei perioade de recuperare, este totuşi nerăbdător să revină la o viaţă normală. "Îşi presează mereu angajaţii şi pe toată lumea - medicii şi asistentele sale - pentru a putea spune: 'de fapt, am voie să fac asta, pot să fac asta?'", a dezvăluit Peter Phillips.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri