Mirii care au devenit celebri
Actualitate

Credit foto: Captură video Instagram

Răsturnare de situație în cazul „nunții secolului” care ar fi costat 56 de milioane de dolari. Ce s-a aflat despre mire

Tânăra care a devenit vedetă pe rețelele sociale după ce a făcut publice imagini de la nunta grandioasă pe care a avut-o la Paris și-a șters contul de TikTok și l-a restricționat pe cel de Instagram după ce au ieșit la iveală acuzațiile aduse soțului ei, care riscă de la cinci ani la închisoare pe viață.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

Madelaine Brockway, o tânără în vârstă de 26 de ani, fiica unui om de afaceri din domeniul auto din Texas, Statele Unite ale Americii, a făcut senzație pe rețelele sociale după ce a făcut publice videoclipuri de la nunta extravagantă care s-a desfășurat la Paris.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La mai puțin o lună de la evenimentul grandios, despre care se speculează că ar fi costat 56 de milioane de dolari, a ieșit la iveală faptul că mirele, Jacob Chase La Grone, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că a tras cu o armă în ofițeri de poliție. În cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă între cinci ani și închisoare pe viață, potrivit legilor din Texas.

Potrivit New York Post pe 14 martie, poliția a primit mai multe apeluri legate de un scandal, în orașul Westworth Village. Trei ofițeri au ajuns la fața locului, „moment în care au fost trase focuri de armă în direcția lor”, iar LaGrone a fost acuzat de agresiune gravă împotriva unui funcționar public.

Citește și: Transformarea lui Kelly Clarkson. Fanii au reacționat după ce artista a afișat o siluetă subțire, la „The Tonight Show”: Cât ai slăbit!

El a fost prezentat în fața instanței joi, dar proaspăta lui soție nu a fost văzută la tribunal.

De asemenea, potrivit sursei citate, bărbatului i s-ar fi propus să încheie un acord prin care își recunoaște vinovăția, pedeapsa fiind în acest caz până la 25 de ani de închisoare, dar a refuzat.

Nunta grandioasă s-a întins pe mai multe zile

Nunta grandioasă, despre care se spune că ar fi costat 56 de milioane de dolari, s-a întins pe mai multe zile și a fost organizată de The Lake Como Wedding Planing.

Astfel, printre festivități s-au numărat o petrecere a burlacilor, respectiv burlăcițelor de patru zile, care a avut loc în stațiunea de cinci stele Amangiri din Utah. Ulterior, mirii au călătorit în Franța, pentru o cină festivă la Opera din Paris. 

Citește și: Monica Anghel, despre transformarea ei radicală: “Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea”. Câte kilograme are acum

Ceremonia prin care și-au unit destinele a avut loc la Chateau de Villette, situat lângă Paris, iar  mireasa a mers spre altar pe un culoar personalizat marca Dior. În plus, dansul mirilor a avut loc pe piesa trupei Maroon 5 „She Will Be Loved” , cântată live chiar de solistul Adam Levine.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri