Kelly Clarkson performs on NBC's Today Citi Summer Concert Series
Divertisment

Kelly Clarkson. Profimedia

Transformarea lui Kelly Clarkson. Fanii au reacționat după ce artista a afișat o siluetă subțire, la „The Tonight Show”: Cât ai slăbit!

Kelly Clarkson și-a surprins fanii odată cu apariția recentă la talk show-ul lui Jimmy Fallon. Vedeta a afișat o siluetă mult mai subțire. „Cât ai slăbit!”, i-au transmis admiratorii pe rețelele sociale. Au fost însă și voci care i-au reproșat că ar fi apelat la medicamentul preferat al vedetelor de la Hollywood pentru a arăta așa.

Kelly nu a abordat încă acest subiect legat de înfățișarea ei.

Greutatea vedetei a fluctuat de-a lungul anilor, pe măsură ce ea a adus pe lume doi copii, River Rose (9 ani) și Remington Alexander (7 ani).

NBC's "American Song Contest" Semi-Finals Red Carpet - Arrivals
Kelly Clarkson. Getty Images
NBC's "American Song Contest" Week 4 Red Carpet - Arrivals

După ce a publicat pe Instagram imagini de la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, unde a fost invitată, urmăritorii ei au reacționat imediat în comentarii: „Cât ai slăbit!”, „Arăți superb! Bine ai revenit!”, „Corpul răzbunării după divorț”, i-au scris unii dintre aceștia, în timp ce alții i-au transmis: „Ce Ozempic se întâmplă aici?”, „Față de Ozempic”, „Uau. Arăți uimitor. Sunt și eu pe Ozempic”, referindu-se la medicamentul la care multe celebrități de la Hollywood au apelat.

„Chiar dacă a luat sau nu aceste pastile, nu este treaba nimănui să o judece”, „Nu toate celebritățile se folosesc de acest medicament pentru a pierde în greutate”, au reacționat alți fani, în apărarea lui Clarkson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2020, Kelly a vorbit despre fizicul ei și a recunoscut că a simțit „mai multă presiune” în industria muzicală pe când era slabă.

Autoarea hitului „Since U Been Gone” a spus că i se arătau reviste cu diverse vedete care au pozat nud și i se spunea „cu asta concurezi”.

„Am simțit mai multă presiune. Și mai multe reviste puse în fața mea: Cu asta concurezi și trebuie să concurăm, nu avem altă soluție. Dar nu pot face asta. Nu este nici măcar imaginea mea. Nu asta sunt eu”, a povestit ea pentru Glamour UK.

Kelly și fostul ei partener Brandon Blackstock au fost căsătoriți șapte ani înainte de a se despărți în 2020, declanșând o lungă luptă în tribunal pentru bani și custodia copiilor.

Kelly a lansat la începutul anului albumul, „Chemistry”, în care a detaliat „binele, răul și urâtul” din relația ei cu Brandon.

Artista s-a mutat recent în New York City, cu copiii, pentru un „început proaspăt” și găzduiește emisiunea de succes ce-i poartă numele. 

Etichete: kelly clarkson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri