monica anghel
Actualitate

Monica Anghel / Foto: Instagram

Monica Anghel, despre transformarea ei radicală: "Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea". Câte kilograme are acum

Monica Anghel s-a transformat radical în ultimii ani, la nivel fizic, emoțional și mental. Cea mai lesne de văzut este schimbarea exterioară, căci solista a dat jos mai bine de 30 de kilograme. Nu a slăbit necontrolat, ci a fost mereu înconjurată de oameni care i-au supravegheat transformarea. 

Artista de 51 de ani s-a operat acum cinci ani la coloană, o cumpănă care a făcut-o să-și dorească o viață mai bună și mai sănătoasă. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Monica Anghel a vorbit deschis despre aceste lucruri și despre cum a slăbit, ajungând acum să cântărească 58 de kilograme.

Citește și: A dat jos peste 30 de kilograme și a ajuns o senzație în mediul online. Povestea cofetăresei care și-a convins și soțul să slăbească

monica anghel
Monica Anghel / Foto: Instagram

"Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni. A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. M-am înscris la trei cursuri: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Toate analizele mele sunt impecabile. Înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste", a povestit Monica.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: “Mă feresc de ele ca de ciumă”

Monica Anghel, șocată de reacțiile negative ale oamenilor de pe internet

monica anghel
Monica Anghel / Foto: Instagram

"Cel mai important atunci când vrei e schimbi ceva, e să nu te gândești că ții o dietă. Dieta are un timp limitat. Dacă vrei să-ți schimbi viața și să fii mai sănătos, se schimbă totul. Nu trebuie să o privești ca pe un chin, devii frustrat înainte de a începe", a mai spus cântăreața.

Monica a vorbit și despre ura cu care se confruntă în mediul online, după transformarea fizică. "Partea mai puțin plăcută e răutatea oamenilor, pe care nu pot să o înțeleg. Nu-ți poți imagina în ce hal mă fac unele persoane, este peste puterea oricărui om normal. Îți stă mintea-n loc. Oameni care nu mă cunosc, care poate nu știu nimic despre mine", a declarat vedeta.

Citește și: Ea e femeia care a impresionat lumea. A slăbit 50 de kilograme, iar acum participă la concursuri de culturism: ”Orice e posibil!”

 

 

Etichete: slabit , monica anghel

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri