o soacra si-a regasit fiica pierduta
Actualitate

O soacră din China și-a regăsit fiica pierdută în urmă cu 20 de ani

Răsturnare de situație la o nuntă din China. Soacra a aflat că mireasa e de fapt fiica ei dispărută în urmă cu 20 de ani

Răsturnare de situație la o nuntă din China, acolo unde mama mirelui a aflat în ziua evenimentului că mireasa este chiar fiica ei, pe care a pierdut-o în urmă cu 20 de ani.

O nuntă ce a avut loc în Suzhou, provincia Jiangsu, din China, s-a transformat într-un eveniment uimitor, întrucât chiar în ziua evenimentului mama mirelui și-a regăsit fiica pierdută în urmă cu 20 de ani.

Cum a fost posibil? Ei bine, femeia a recunoscut pe mâna acesteia un semn pe care-l avea din naștere. Fără să stea pe gânduri, femeia a mers la părinții miresei și i-a întrebat dacă fiica lor este adoptată. Șocați de întrebare, ei au recunoscut că au găsit-o pe marginea unui drum, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Citește și: Demi Moore, pe coperta revistei Vogue Italia la 58 de ani. Actrița pare să fi descoperit elixirul tinereții

În imaginile apărute pe rețelele sociale, cele două femei apar plângând și îmbrățișându-se în timpul ceremoniei. Din fericire, însă, nunta a putut să se desfășoare, întrucât cei doi miri nu sunt frați.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Daily Mail, ceremonia a continuat după acest moment neașteptat, întrucât femeia a putut dovedi rapid că cei doi miri nu au același sânge. Mai exact, după încercările eșuate de a-și găsi fiica pierdută, ea a decis să adopte un băiat.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor. Ce spune despre viața strălucitoare de la Hollywood

Potrivit sursei citate, mireasa s-a arătat extrem de fericită că și-a cunoscut familia biologică, mai ales că era o dorință pe care o avea de foarte mult timp.

Credit foto: Captură video Youtube

Etichete: nunta , mireasa , soacra , china

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?