AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Catherine Zeta-Jones, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor. Ce spune despre viața strălucitoare de la Hollywood

Catherine Zeta-Jones este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar de curând a fost protagonista unei ședințe foto inedite. Mai mult de atât, ea a oferit un interviu în care a vorbit despre viața ei ca actriță, mărturisind că nu este vedeta strălucitoare pe care mulți o cred.

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar de curând a pozat pe coperta revistei NewBeauty.

Citește și: Sunt căsătoriți de peste 20 de ani și nu încetează să se iubească. Catherine Zeta-Jones, imagine rară cu Michael Douglas

”Nu sunt întotdeauna Catherine Zeta-Jones. De cele mai multe ori, sunt doar Cath.”, a mărturisit actrița, continuând: ”Cath e femeia care preferă să stea ghemuită pe canapea împreună cu familia ei.”, a mai adăugat ea.

”Nu toată lumea o cunoaște și asta e în regulă. Țin la intimitatea mea. Vreau să am o viață privată.”, a mai mărturisit actrița care e căsătorită cu Michael Douglas de mai bine de 20 de ani.

În imaginea respectivă, Catherine Zeta-Jones apare îmbrăcată într-o rochie albastră, ce îi lasă umerii la vedere, dar care este pusă în valoare de o crăpătură adâncă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

Evident, întreg outfitul a fost completat de o coafură lejeră, dar și de niște cercei simpli.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 20 de ani, însă relația lor a fost, fără doar și poate, un adevărat rollercoaster. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-a ținut uniți a fost prietenia.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (20 de ani) și Carys (17 ani).

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri