Miliardarul John Paulson s-a logodit
Actualitate

Miliardarul John Paulson s-a logodit / Profimedia Images

Răsturnare de situație. Miliardarul John Paulson, aflat în plin proces de divorț cu românca Jenny, s-a logodit cu o tânără de 35 de ani

John Paulson, unul dintre cei mai importanți investitori de pe Wall Street, care se află în divorț cu o româncă, după o căsnicie de peste 20 de ani, s-a logodit, scriu jurnaliștii de la Page Six.

Potrivit sursei citate, miliardarul în vârstă de 68 de ani s-a logodit cu Alina de Almeida, o tânără de 35 de ani, care lucrează ca nutriționistă.

Chiar dacă omul de afaceri trece prin momente delicate, fiind implicat într-un proces de divorț tumultuos cu românca Jenny Paulson, acesta a decis să-și refacă viața.

„John și Alina sunt împreună de doi ani și jumătate. Sunt foarte fericiți și s-au logodit”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Page Six.

Citește și: O vilă de 110 milioane de dolari, “perla coroanei” în divorțul dintre miliardarul John Paulson și românca Jenny. Partajul va fi fabulos

Cei care au dezvăluit primii informația au fost, însă, jurnaliștii de la Bloomberg, care au numit-o pe tânăra de 35 de ani „logodnica” lui Paulson, într-un articol în care investitorul și-a exprimat sprijinul pentru Donald Trump, care va candida la alegerile prezidențiale.

De cealaltă parte, o sursă apropiată miliardarului a explicat că nu crede că aceasta a primit un inel de logodnă.

„Cuvântul logodnică a fost rostit, da, dar nu cred că a primit un inel. El încearcă să fie discret, nu-și dorește să o supere pe Jenny”, a mai spus sursa respectivă.

Paulson, care are o avere estimată la 4,7 miliarde de dolari, se află în plin proces de divorț cu Jenny, care i-a fost soție timp de 22 de ani. O sursă citată de Page Six dezvăluia că aceasta a fost devastată atunci când miliardarul a părăsit-o pentru de Almeida, mai ales că a aflat de relație din presă.

alina de almeida

Citește și: Kelly Clarkson, lovitură pentru fostul soț. Cântăreața rămâne cu ferma de 10,4 milioane de dolari după divorțul de Brandon Blackstock

Jenny l-a acuzat pe John Paulson că ascunde bani

În vara anului 2022, Jenny l-a dat în judecată pe Paulson, căruia îi cerea cel puțin un miliard de dolari, susținând că acesta încearca să ascundă miliarde de dolari în procesul de divorț, scrie Reuters.

În plângerea depusă la o instanță din New York, Jenica Paulson a reclamat că soțul ei a creat și a finanțat în secret trei trusturi pentru a se asigura că averea strânsă de-a lungul căsniciei de 22 de ani nu va fi împărțită în mod echitabil.

Doamna Paulson a fost o soție loială. Domnul Paulson a răsplătit devotamentul soției sale prin implementarea unui plan, pe o perioadă de nouă ani, pentru a izola bunurile dobândite în timpul căsătoriei și astfel de a restricționa accesul doamnei Paulson la ele,” se arata în plângere, potrivit Digi24.ro.

Citește și: Cum arată o nuntă de miliardar. Focuri de artificii mai ceva ca de Revelion, ceremonie într-o vilă de lux din Italia, concert Lady Gaga

Printre inculpați se număra și o unitate a băncii JPMorgan Chase & Co (JPM.N), care servește ca administrator pentru două dintre trusturi. Un purtător de cuvânt al băncii a refuzat să comenteze.

Cum s-au cunoscut Jonny și Jenny

Născută în Galaţi, Jenny Paulson, în vârstă de 53 de ani de ani, şi-a întâlnit soţul cu mult timp înainte ca acesta să devină faimos. El a angajat-o ca asistentă la scurt timp după ce Jenny obţinuse azil politic în SUA şi, pe măsură ce se apropia de 45 de ani, a decis că a sosit momentul să se căsătorească, Jenny având „personalitatea îmbucurătoare pe care o căuta”, conform cărţii „The Greatest Trade Ever”, de Gregory Zuckerman.

john paulson si jenny paulson

John Paulson, în vârstă de 68 de ani, a cerut divorțul în septembrie 2021. Cei doi au împreună au două fiice, de 21 și 19 ani.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri