Peter Phillips ar avea o nouă relație
Actualitate

Peter Phillips ar avea o nouă relație / Profimedia Images

Răsturnare de situație. Nepotul favorit al reginei Elisabeta ar avea o nouă relație, la scurt timp de când s-a despărțit de iubită

Răsturnare de situație în cazul lui Peter Phillips, care era considerat nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a. La câteva săptămâni de când s-a aflat că s-a despărțit de partenera lui, după trei ani de relație, au ieșit la iveală noi detalii despre viața lui amoroasă.

Peter, care este fiul prințesei Anne, și-a petrecut sfârșitul de săptămână la Badminton Horse Trials cu Harriet Sterling, asistentă pediatrică și scriitoare independentă.

Citește și: Temerea reginei Elisabeta a-II-a înainte de a muri. Dezvăluirile fiicei sale, prințesa Anne

Potrivit Daily Mail, cei doi au urmărit o cursă de cai, iar apoi au plecat cu o mașină, alături de fiicele lui Peter - Savannah, de 13 ani și Isla, de 12 ani. De asemenea, duminică aceștia au revenit la evenimentul din Gloucestershire, unde Peter a fost văzut în timp ce vorbea cu soția regelui Charles, regina Camilla.

Peter Phillips ar avea o nouă relație

O sursă apropiată a dezvăluit că cei doi păreau într-o formă foarte bună și extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

„Păreau complet încântați, iar el zâmbea în permanență”, a mai spus o sursă apropiată despre Peter și Harriet, explicând, de asemenea, că aceștia se comportau ca și cum nu ar fi avut nicio grijă.

Conform Daily Mail, unul dintre apropiații lui Peter a dezvăluit că acesta a cunoscut pe cineva de curând și că petrec timp împreună, în încercarea de a se cunoaște mai bine.

Peter este recunoscut ca fiind nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a și ar avea o relație foarte apropiată cu unchiul său, regele Charles.

Citește și: Peter Phillips, nepotul favorit al reginei Elisabeta, s-a despărțit de iubita lui. Cei doi erau împreună de trei ani

Vestea privind relația cu Harriet vine, însă, la câteva luni de când Peter s-a despărțit de partenera lui Lindsay Wallace, în vârstă de 43 de ani, după o relație de trei ani.

Înainte de a trăi o poveste de iubire cu ea, Peter a fost căsătorit cu Autumn Kelly. Ei au divorțat, însă, în 2021, după o căsnicie de 13 ani.

Peter Phillips și Lindsay Wallace au rămas în relații bune

Potrivit New York Post, deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Phillips și Wallace s-au despărțit după trei ani în care au arătat că au o relație solidă, însă surse apropiate acestora au dezvăluit pentru The Sun că au rămas în relații bune.

Citește și: Temerea reginei Elisabeta a-II-a înainte de a muri. Dezvăluirile fiicei sale, prințesa Anne

„Au fost prieteni înainte ca relația să înflorească. Peter și Lindsay au mers pe drumuri separate, în timp ce relația și-a urmat cursul”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora.

Peter Phillips și Lindsay Wallace Profimedia Images / Profimedia Images

Amândoi au câte doi copii din relații anterioare. Phillips are două fiice - Savannah, de 13 ani și Isla, de 12, din căsnicia cu fosta soție canadiană.

Wallace, de cealaltă parte, este casnică, ocupându-se de îngrijirea celor doi copii pe care îi are din căsnicia cu Andrew, cu care a fost căsătorită 11 ani.

Citește și: Prinţesa Anne, cel mai harnic membru al familiei regale britanice. Fiica regretatului monarh ocupă prima poziție în clasament

Wallace a intrat în familia regală britanică de îndată ce a început școala, întrucât a fost colegă cu sora lui Phillips, Zara Tindall, la Gordonstoun School, în Scoția.

Relația dintre cei doi a fost atât de solidă, încât Phillips a prezentat-o pe Wallace și regretatei sale bunici, regina Elisabeta a II-a, într-o vizită la Castelul Windsor.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri