Peter Phillips și Lindsay Wallace Profimedia Images
Divertisment

Peter Phillips și Lindsay Wallace Profimedia Images / Profimedia Images

Peter Phillips, nepotul favorit al reginei Elisabeta, s-a despărțit de iubita lui. Cei doi erau împreună de trei ani

Peter Phillips, supranumit nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a, s-a despărțit de partenera lui, Lindsay Wallace, după trei ani de relație.

Phillips, care este fiul prințesei Anne, a început să iasă cu Wallace, în vârstă de 43 de ani, în 2021, după ce acesta și-a încheiat mariajul de 13 ani cu Autumn Kelly.

Peter Phillips și Lindsay Wallace Profimedia Images

Potrivit New York Post, deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Phillips și Wallace s-au despărțit după trei ani în care au arătat că au o relație solidă, însă surse apropiate acestora au dezvăluit pentru The Sun că au rămas în relații bune.

Citește și: Temerea reginei Elisabeta a-II-a înainte de a muri. Dezvăluirile fiicei sale, prințesa Anne

„Au fost prieteni înainte ca relația să înflorească. Peter și Lindsay au mers pe drumuri separate, în timp ce relația și-a urmat cursul”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora.

Peter Phillips și Lindsay Wallace Profimedia Images / Profimedia Images

Amândoi au câte doi copii din relații anterioare. Phillips are două fiice - Savannah, de 13 ani și Isla, de 12, din căsnicia cu fosta soție canadiană.

Wallace, de cealaltă parte, este casnică, ocupându-se de îngrijirea celor doi copii pe care îi are din căsnicia cu Andrew, cu care a fost căsătorită 11 ani.

Citește și: Prinţesa Anne, cel mai harnic membru al familiei regale britanice. Fiica regretatului monarh ocupă prima poziție în clasament

Wallace a intrat în familia regală britanică de îndată ce a început școala, întrucât a fost colegă cu sora lui Phillips, Zara Tindall, la Gordonstoun School, în Scoția.

Relația dintre cei doi a fost atât de solidă, încât Phillips a prezentat-o pe Wallace și regretatei sale bunici, regina Elisabeta a II-a, într-o vizită la Castelul Windsor.

Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta 

Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta, era în Scoția când a fost dată vestea degradării rapide a stării de sănătate a Elisabetei a II-a. Imediat, aceasta a mers la căpătâiul ei și i-a vegheat ultimele ore de viață.

La scurt timp, ea i-a adus un tribut, care a fost împărtășit pe paginile de socializare ale Familiei Regale Britanice, alături de o poză cu aceasta și regina, din 2016, făcută cu ocazia aniversării a 90 de ani a Elisabetei a II-a, care le arată pe o canapea din Castelul Windsor.

printesa anne si regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a și prințesa Anne au avut o relație foarte apropiată. / Foto: Profimedia

"Am avut norocul să împărtășesc ultimele 24 de ore din viața dragei mele mame. A fost o onoare și un privilegiu să o însoțesc în ultimele ei călătorii. A fi martor la dragostea și respectul arătate de atât de mulți în aceste călătorii a fost atât o experiență plină de smerenie, cât și înălțătoare.

Cu toții vom împărtăși amintiri unice. Mulțumesc tuturor celor care ne împărtășesc sentimentul de pierdere. Poate ni s-a reamintit cât de mult din prezența și contribuția ei la identitatea noastră națională am considerat de la sine înțeles.

De asemenea, sunt atât de recunoscătoare pentru sprijinul și înțelegerea oferite lui Charles, dragul meu frate, care a acceptat responsabilitățile suplimentare ale Monarhului", transmitea prințesa Anne, mulțumindu-i, în încheiere, mamei sale.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri