Prințul William/ Profimedia
Actualitate

Prințul William/ Profimedia

Reacția prințului William când a fost întrebat dacă a fost rănit de comentariile făcute de fratele său în cartea „Spare”

Prințul Harry a făcut o serie de comentarii șocante în volumul său de memorii, intitulat „Rezerva”. Acesta a adus noi acuzații familiei regale și a dezvăluit informații neștiute până acum de oameni. Cartea, care a fost lansată pe 10 ianuarie, a ajuns și la prințul William și la familia sa, iar acum, la trei zile de la lansare, prințul de Wales și-a făcut apariția în public pentru a-și îndeplini îndatoririle regale. 

Prințul William de Wales și prințesa Catherine de Wales au vizitat Spitalul Universitar Regal Liverpool pe 12 ianuarie 2023 din Liverpool, Marea Britanie. Când William și Kate au ajuns la institutul medical local, un reporter l-a strigat pe William: „Sunteți rănit de comentariile din cartea lui Harry, domnule?”

Citește și: Prințul Harry susține că a fost născut pentru a-și salva fratele în cazul unei urgențe medicale: "Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Willy”

Nici William, nici Kate nu au recunoscut întrebarea reporterului, deoarece s-au oprit pentru a discuta scurt cu alții înainte de a intra în spital. Refuzul moștenitorului tronului regal i-a făcut pe oameni să se gândească imediat la faptul că acesta este foarte afectat de declarațiile făcute de fratele său, însă preferă să nu comenteze pentru a nu crea și mai multe probleme familiei regale. 

Aceasta nu este prima apariție a prințului William de când cartea fratelui său a fost lansată. Prințul de Wales a fost surprins alături de tatăl său, Regele Charles al III-lea, vizitând centrul de sprijin comunitar din Aberdeenshire, Scoția. De asemenea, nici Charles nu a comentat public memoriile fiului său, menținând tăcerea familiei regale asupra conținutului acestuia. 

Citește și: Persoana la care a apelat prințul Harry imediat după altercația cu fratele său. Meghan Markle nu a știut nimic

Cartea de memorii, o privire rară a vieții familiei regală, a devenit un bestseller imediat după lansarea sa marți, 10 ianuarie, cu peste 1,4 milioane de exemplare vândute doar în SUA, Marea Britanie și Canada în prima zi, potrivit Ginei Centrello, preşedinte şi editor al grupului Random House.

Centrello consideră că succesul cărții se datorează faptului că este „povestea cuiva pe care credeam că îl cunoaștem deja, dar acum putem ajunge cu adevărat să-l înțelegem pe prințul Harry prin propriile sale cuvinte”. Este o carte care „cere să fie citită şi este o carte pe care suntem mândri să o publicăm”, a adăugat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri