Meghan Markle si printul Harry
Actualitate

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Imagini din intimitatea prințului Harry și a lui Meghan Markle, în serialul lor exploziv: Nimeni nu vede ce e în spatele ușilor închise

Serialul documentar aşteptat cu nerăbdare de fanii familiei regale britanice, despre prințul Harry şi Meghan Markle, va fi lansat în 8 decembrie. Cu această ocazie, au fost făcute publice câteva imagini inedite cu ducii de Sussex, instantanee nemaivăzute până acum.

Potrivit biografului Omid Scobie, care a un apropiat al protagoniștilor, serialul în şase episoade va "împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat".

În trailer, intitulat sobru "Harry & Meghan", sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului. ''Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise. A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia", spune Harry.

Citește și: Angajații familiei regale i-au poreclit pe Harry și pe Meghan Markle. Cum erau numiți aceștia în cercurile personalului regal

Meghan Markle si printul Harry
Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Meghan Markle și prințul Harry promit să spună partea lor de adevăr

Anunţul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii reci cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California. Mulți spun că data de lansare a teaserului pentru serialul ducilor de Sussex nu a fost aleasă întâmplător, tocmai pentru a duce către ei atenția care li s-ar cuveni prinților de Wales.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

meghan markle
Meghan Markle / Foto: Profimedia

''Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să ne auziți povestea chiar din partea noastră?", spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un "eveniment global".

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri explozive.

Citește și: Regina a refuzat să-i îndeplinească dorința lui Meghan Markle în ziua nunții. Ce a vrut soția prințului Harry să poarte la ceremonie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri