Regina Elisabeta/ Profimedia
Actualitate

Regina Elisabeta/ Profimedia

Regina Elisabeta a II-a angajează o persoană care să o ajute să răspundă scrisorilor pe care le primește din toate colțurile lumii

Regina Elisabeta a II-a a trecut prin momente delicate în ultimele săptămâni, când a ajuns și pe patul de spital pentru niște investigații medicale, însă acum se simte bine și e pregătită să-și reia activitățile. Mai mult de atât, aceasta caută o persoană pe care să o angajeze pentru a răspunde la scrisorile pe care le primește de la fani din toate colțurile lumii.

Potrivit Daily Star, regina Elisabeta a II-a caută o persoană care să scrie scrisori în locul ei, iar salariul se ridică la 23.000 de lire sterline. Mai mult de atât, pentru a aplica pentru acest post nu ai nevoie de calificări speciale.

Conform sursei citate, persoana care va obține acest post nu doar că va lucra direct cu regina Elisabeta a II-a, însă va avea un birou chiar la Buckingham Palace.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a sfidează medicii. Cum a fost surprinsă la aproape două săptămâni de când a fost internată în spital

Aceasta primește mii de scrisori în fiecare lună de la fani din toate colțurile lumii, motiv pentru care s-a gândit să angajeze un asistent de corespondență, care să o ajute să le răspundă oamenilor care i-au scris.

Postul este unul full-time, pe perioadă determinată, și anume în perioada februarie 2022-februarie 2023. Persoanele potrivite sunt cele care au experiență administrativă, abilități excelente de scriere și de comunicare, potrivit anunțului de angajare.

De asemenea, persoana care va fi angajată va avea 33 de zile de concediu, va beneficia de un training. Persoanele interesate pot aplica începând cu 5 decembrie, conform sursei citate.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital

În urmă cu aproape o lună de zile, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a petrecut o noapte într-un spital din Londra, unde i-au fost făcute mai multe investigații.

Recent, regina a renunțat, la sfatul medicului, la vizita pe care trebuia să o facă în Irlanda de Nord. Elisabeta a II-a a avut două săptămâni pline de evenimente oficiale. Ea a deschis sesiunile parlamentelor Scoției și Țării Galilor și urma să facă același lucru și în cazul legislativului de la Belfast.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Suverana ar fi acceptat cu greu sfaturile medicilor

La ultimele apariții publice, suverana a avut și un baston, ceea ce a alimentat speculațiile privind starea sa de sănătate. Cu toate acestea, ea a fost prezentă marți seara la o recepție găzduită de Palatul Windsor, la care au participat și premierul Boris Johnson, prințul Charles și William, duce de Cambridge.

Elisabeta a II-a are 95 de ani și este cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?