regina elisabeta
Divertisment

Protocolul familiei regale britanice cuprinde nenumarate reguli pentru aproape toate aspectele vietii si este bine cunoscut faptul ca Regina Elisabeta a II-a este strica in ceea ce priveste eticheta regala. Insa de dragul Printului William si al lui Kate Middleton, aceasta a facut o exceptie.

Regina Elisabeta a II-a sfidează medicii. Cum a fost surprinsă la aproape două săptămâni de când a fost internată în spital

Regina Elisabeta a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, pare să încalce recomandările medicilor. Deși aceștia i-au recomandat să se odihnească, ea a fost fotografiată în timp ce conducea pe proprietatea ei de la Castelul Windsor. 

Au trecut câteva săptămâni de când regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să-și anuleze o călătorie în Irlanda de Nord, iar mai apoi a petrecut o noapte în spital, însă suverana pare să nu le lase doborâtă și, mai mult de atât, nu pare să țină cont de recomandările medicilor, care au sfătuit-o să se odihnească.

Citește și: Trecerea la ora de iarnă, o întreagă aventură pentru ceasornicarul de la Castelul Windsor. A avut de întors manual sute de orologii

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În imaginile apărute în presa internațională, regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, apare la volanul unui Jaguar, în timp ce conduce singură pe proprietatea de la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă la volan deși medicii i-au recomandat 2 săptămâni de odihnă

În urmă cu zece zile Elisabeta a II-a a fost nevoită să petreacă o noapte în spital pentru o problemă de sănătate neprecizată, fără legătură cu Covid-19, prima sa internare după mai mulți ani.

Palatul Buckingham a transmis că doctorii reginei i-au recomandat să se odihnească și să evite vizitele oficiale pentru cel puțin 2 săptămâni.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, internată în spital după ce și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Ce spun reprezentanții Palatului Buckingham

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată în timp ce mergea folosind un baston

În luna octombrie, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută  în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2003, când a suportat o operaţie la un genunchi, informează AFP.

 

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, purtând o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică, conform Agerpres

Regina Elisabeta a II-a, surprinsă în timp ce mergea folosind un baston

Soţul ei, prinţul Philip, a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri