regina letizia
Actualitate

Regina Letizia a Spaniei / Foto: Profimedia

Regina Letizia, stilată și când nu îmbracă rochii de gală. Fosta jurnalistă, impecabilă într-un costum verde închis

Regina Letizia este una dintre cele mai urmărite femei din lume, apreciată foarte mult și pentru stilul ei vestimentar. Fashionistele stau cu ochii pe ea pentru a o vedea ce îmbracă la diverse evenimente sau cum "reciclează" unele piese vestimentare și le oferă o nouă "viață". 

Citește și: Ce mari și fermecătoare s-au făcut fiicele reginei Letizia! Leonor și Sofia, vedetele de pe felicitarea de Crăciun a familiei regale

De cele mai multe ori, soția regelui Felipe al Spaniei apare în rochii elegante și vaporoase sau care-i urmăresc linia corpului subțire ca o trestie. Iată că pentru un eveniment de zi, fosta jurnalistă a ales un costum verde închis, cu pantaloni și sacou lung, completat de o cămașă simplă, de un alb imaculat, și pantofi în aceeași nuanță ca a costumului. Machiată și coafată simplu, cu cercei mici și un inel, regina a mizat pe naturalețe.

regina letizia
Regina Letizia, elegantă într-un costum verde închis. / Foto: Profimedia
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Letizia a asistat la ecranizarea unui documentar despre sănătatea mintală, "El Camino Interior" ("The Inner Journey"), ce a avut loc în Madrid. Regina a demonstrat că poate fi elegantă și stilată și în pantaloni, dar și că este interesată de subiecte de impact.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN.

Citește și: Cum a reacționat regina Letizia a Spaniei când a văzut o femeie îmbrăcată exact ca ea, la o gală. Rochia buclucașă costă 270 de lei

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri