Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle / Getty Images

Reprezentanți de la Palatul Buckingham, iritați de informația potrivit căreia prințul Harry ar fi aflat ultimul de moartea bunicii sale

Informația potrivit căreia prințul Harry ar fi fost informat de moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, cu doar cinci minute înainte ca vestea să fie făcută publică a stârnit revoltă printre reprezentanții Palatului Buckingham.

La scurt timp după ce în presa internațională au apărut informații potrivit cărora prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar fi fost ultimele persoane care ar fi aflat de moartea reginei Elisabeta a II-a, reprezentanții Palatului Buckingham au reacționat dur, spunând că aceste informații, care au apărut chiar cu o zi înainte de înmormântarea suveranei, sunt lipsite de respect.

Citește și: Prințul William, răscolit sufletește la procesiunile dedicate reginei Elisabeta a II-a. Totul i-a amintit de înmormântarea mamei sale

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

”Informația a fost făcută publică abia după ce fiecare membru al familiei a fost informat.”, a declarat un purtător de cuvânt al regelui Charles, potrivit Daily Mail.

De asemenea, conform sursei citate mai sus, prințul Harry a fost dezamăgit la priveghiul bunicii sale, unde a purtat uniformă militară, însă i-au fost îndepărtate inițialele reginei Elisabeta - ER, în timp ce prințului Andrew i s-a permis să le poarte, chiar dacă nu mai lucrează ca membru regal.

Citește și: Mesajul unui fetițe, depus printre florile lăsate pentru Elisabeta a II-a, a devenit viral: “Dacă vedeți o femeie cu părul scurt și creț, e străbunica mea”

Potrivit unei surse apropiate acestuia, se pare că prințul Harry s-a simțit exclus de familia sa.

Prințul Harry

E sfâșiat de durere. Îndepărtarea inițialelor bunicii sale a fost un gest intenționat, care l-a zdrobit.”, a precizat sursa respectivă. 

Citește și: Kate Middleton, gest inedit pentru o fetiță de opt ani, venită să-i aducă un tribut reginei Elisabeta a II-a. Imaginile sunt virale

Prințul Harry, mesaj emoționant în memoria reginei Elisabeta

Ducele de Sussex a făcut public un mesaj emoționant, scris din suflet, pentru bunica lui, pe care a asemănat-o cu "o busolă călăuzitoare" datorită exemplului ei de angajament față de serviciu și datorie.

Citește și: Cum a reacționat micul prinț Louis când a aflat de moartea străbunicii sale. Kate Middleton a dezvăluit cuvintele lui venite din suflet

printul harry si regina elisabeta a II-a
Prințul Harry și regina Elisabeta a II-a, în 2015 / Foto: Profimedia

Prințul a mărturisit că prețuiește enorm timpul pe care l-a petrecut cu bunica lui. Mai mult, s-a arătat recunoscător și că suverana i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui.

"A fost admirată și respectată la nivel global. Grația și demnitatea ei de neclintit au rămas reale de-a lungul vieții și aceasta va fi moștenirea ei veșnică", a spus prințul în primele rânduri făcute publice prin intermediul site-ului fundației sale, Archwell.

Harry a citat și cuvintele pe care Majestatea Sa le spusese după moartea soțului ei, prințul Philip: "Viața, desigur, constă în despărțiri finale, la fel ca și în prime întâlniri".

Citește și: De ce nu a mers Kate Middleton în Scoția, alături de soțul ei, pentru a fi lângă regina Elisabeta a II-a. Cele două se admirau reciproc

"Buni, în timp ce despărțirea finală ne aduce multă tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru primele noastre întâlniri: de la primele mele amintiri din copilărie cu tine, până la prima dată când ne-am văzut și tu erai comandantul meu, la momentul în care ai cunoscut-o pe draga mea soție și i-ai îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți. Prețuiesc aceste clipe petrecute cu tine, precum și celelalte momente speciale. Și vorbind despre prime întâlniri, îl onorăm acum pe tatăl meu în noul său rol, cel de rege Charles al III-lea. Îți mulțumesc pentru devotamentul tău, pentru sfaturile sănătoase și pentru zâmbetul molipsitor. Și noi, la rândul nostru, zâmbim când știm că tu și bunicul v-ați reunit și sunteți împreună în pace", și-a încheiat ducele de Sussex mesajul dedicat bunicii sale.

Etichete: printul harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri