An Evening Honoring Louis Vuitton And Nicolas Ghesquiere
Actualitate

Riley Keough. Foto: Getty Images

Riley Keough, la un an de la moartea fratelui ei, nepotul lui Elvis Presley: Luni de zile nu m-am putut ridica din pat

La un an de la decesul fratelui ei, Benjamin Keough, actrița Riley Keough spune că moartea acestuia este în continuare greu de acceptat.

Benjamin Keough, fiul celebrei Lisa Marie Presley, nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis în iulie 2020. Avea 27 de ani. În 2009, tânărul a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și ulterior a apărut în câteva filme.

Într-un interviu pentru New York Times, Riley a povestit cum a trecut prin această tragedie, explicând că s-a simțit „ca și cum aș fi fost aruncată într-un ocean fără să pot înota”.

„Primele patru sau cinci luni nu am putut să mă ridic din pat”, a mărturisit tânăra de 32 de ani. „Eram total slăbită. Nu am putut vorbi timp de două săptămâni.”

Benjamin și Riley, al căror tată este muzicianul Danny Keough, erau foarte apropiați.

„Este foarte complicat pentru mintea noastră să înmagazineze astfel de evenimente tragice”, a continuat vedeta din Zola. „Dacă trec printr-o despărțire, știu ce să fac cu asta și unde să rămână în mintea mea. Dar sinuciderea fratelui tău? Ce faci cu asta? Cum, unde o integrezi? Pur și simplu, nu poți.”

Riley a reușit să meargă mai departe cu ajutorul prietenilor și al soțului ei, Ben Smith-Petersen. Dar în același timp, „am vrut să mă asigur că simt totul și că nu fug de nimic”, a explicat ea.

În plus, actrița și-a propus să-i ajute și pe alții care au trecut sau trec prin tragedii similare. Așa că, la opt luni de la sinuciderea lui Ben, s-a înscris într-o organizație și a început să asiste și să îndrume persoane care aveau nevoie de ajutor, la fel cum a avut și ea.

„Dacă pot ajuta alți oameni, poate într-un final găsesc o modalitate de a mă ajuta pe mine”.

Riley a mai spus că acum are o nouă perspectivă asupra vieții: „Există acest sentiment al fragilității. Fiecare moment contează acum enorm pentru mine.”

Riley păstrează vie amintirea fratelui ei pe rețelele de socializare, adesea postând omagii lui Benjamin.

Actrița Riley Keough este cunoscută pentru rolurile din Mad Max: Fury Road, The Girlfriend Experience, The Lodge.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri